Mennyire szellemes Gulyás Gergely viszontválasza Karácsony Gergelynek?
Tisztelt Főpolgármester Úr! A buszjegyet köszönöm, még nem kaptam meg. A személyes figyelmességen túl azt az ígéretet látom benne, hogy a fővárosi vezetés képes a BKV működését a jövőben is biztosítani. Ugyanakkor nekem a tömegközlekedés nem újszerű élmény, hiszen évtizedeken át használtam a BKV-t. Főpolgármester úr viszont nem ismeri a vezetés élményét, és vélhetően ebből erednek azok a döntései, amelyektől budapesti autósok százezrei szenvednek. Ezért engedje meg, hogy az ügy sürgősségére tekintettel figyelmébe ajánljam az S.O.S. Autósiskolát (Budapest, Hársfa utca). Bízom benne, hogy ezzel mind Önnek, mind a fővárosi autósoknak segítségére lehetek. Autós tanulmányaihoz egy buszjegy erejéig szívesen hozzájárulok
“All the world's a stage, and all the men and women merely players”
-William Shakespeare
Nem tudom, hogy hol zajlott köztük ez a vita, de amennyiben fb-on, szörnyű.
Nem azért kapják a hatalmas fizukat, hogy Fb-on vitatkozzanak. :)
A marhagulyás felböfögései mindig szánalmasak.
Ennyi év alatt se tudták megemészteni hogy tahós olyan xarul vezette giga forrásokból a fővárost a szavazók 2/3 al kivágták mint macskát xarni.
Következő polgármester választáson ezzel csak garantálják a 4/5 öt is Karácsonynak. A legbutább nem látja csak a főváros a fidesz bosszúja miatt szív. Akik meg nyafognak és karigeriznek általában Sósvertikén, Majlátpusztán, és hasonló "pestiek"
"jövő héten posztolna GG egyet a bkk buszról,"
Fideszes buszon? :D ez még viccnek is kabaré, mikor a maffiafőnök még az ovikba is golyóállóba megy mert tudja az ország többsége szívből gyűlöli.
"Ugyanakkor nekem a tömegközlekedés nem újszerű élmény, hiszen évtizedeken át használtam a BKV-t."
És mi az oka, hogy már nem használja?
"Főpolgármester úr viszont nem ismeri a vezetés élményét"
Tök jó, hogy azért kell ekkora mennyiségű füstöt szívnom, hogy Gulyás úrnak és társainak kielégíthessem a vezetési élményeit. Nem tudom, hogy ezen sírjak vagy nevessek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!