Kunhalmi Ágnes szerint „öngyilkosság felé robognak”.
De az nem hangzott el egyik résztvevőtől sem, hogy esetleg nem nekik kellene indulniuk, hanem hiteles embereknek.
2023. máj. 11. 18:57
A kérdező szavazást indított:
Igen, reméljük így is lesz
Nem fog ez bekövetkezni
18 szavazat
1/9 anonim válasza:
Ha én álnék egy olyan párt élén, ami csakis akkor képes valamit felmutatni, ha beveszik egy bármilyen összefogásba, mert különben semmi ötlet, semmi innováció nincs a pártjában, én is ilyeneket mondanék, mint Kunhalmi.
2023. máj. 11. 19:03
2/9 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy MZP professzor fél évvel a tavalyi választás előtt még azt mondta, hogy 2/3-dal fogja leváltani Orbán rendszerét, mára szerényebbek lettek a célok... :)
2023. máj. 11. 19:05
3/9 anonim válasza:
2 Azt mondta hogy esélytelen
2023. máj. 11. 19:07
4/9 anonim válasza:
#1: Mégis Kunhalmi pártja az egyetlen, amely képes volt 3x is választást nyerni. Lehet cikizni az MSZP-t (én is szoktam), de az őket lenéző és lesajnáló ellenzéki pártok mit tudnak felmutatni?
2023. máj. 11. 19:08
5/9 anonim válasza:
A múlt dicsőségével nagyjából ki is törölheti ez a 3x győztes párt.
Az MDF is győzött, aztán már nem is létezik.
Torgyán is királyt csinált Orbánból és hol van ma a FKGP? (bár ez mellékszál)
A mai valóságban egyedül a DK az, ami értékelhető teljesítményt mutat.
(Plusz a Mi Hazánk, de ők szalonképtelenek a számomra.)
2023. máj. 11. 19:17
6/9 anonim válasza:
Számít hogy indul-e? Itt olyan maffia van hogy teljesen értelmetlen, az összes agyhalott vidéki egy birkanyáj lett.
2023. máj. 11. 19:22
7/9 DK-s válasza:
Végre egy értelmes ötlet!
Ezt már réges-régen meg kellett volna lépni!
Mindaddig amíg ilyen törvényi környezetben indulnak, mindössze a fidesznek adnak legitimációt.
2023. máj. 11. 21:11
8/9 anonim válasza:
Vegyétek észre, hogy már Gyurcsány pártja fogja átvenni az irányítást a közélet felett. Hogyan? 2026-ban felteszed a kérdést magadnak: két választásod van. Vagy szavazol a legnagyobb ellenzéki erőre, Gyurcsányékra, vag pedig marad a Fidesz. Ez ilyen egyszerű. A Fidesz csak egyre szarabb és szarabb országot csinál, és amíg a saját kis egod harca miatt nem szavazol az ellenoldalra, hagyod, hogy ez is maradjon. Ügyes taktika a DK-tól. Egyébként mellesleg Dobrev Klára politikája rohadt jó, én szerintem, kell, hogy végre felzárkózzunk a többi uniós országhoz, így 19 év után :D
2023. máj. 12. 00:20
9/9 DK-s válasza:
#8-nak:
Bár túlnyomó részt egyet értek veled, de egy rész bántja a szemem.
Ez nem a DK ügyes taktikája, hanem a fidesz ostoba taktikájának egyenes következménye.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!