Dúró Dóra akkor is azt mondaná, hogy a békére kell törekedni, ha minket támadnának?
12
Ha erről egy magyart kérdezel akkor a válasz valószínűleg a nem, ha más országbelit ,akkor meg valószínűleg a válasz igen.
Ez ilyen,
Ukránjával ugyan ez a helyzet.
Ha nagyon elhúzódik a háború, és eljön az idő mikor egyre inkább ki akarnak farolni belőle a nyugati hatalmak,akkor majd hirtelen jó ötletnek fog tűnni a területi kompromisszum...
"Ha erről egy magyart kérdezel akkor a válasz valószínűleg a nem, ha más országbelit ,akkor meg valószínűleg a válasz igen. Ez ilyen"
Én ezzel tökéletesen tisztában vagyok, csak mások nem. Dórika nem azért papol Ukrajna kompromisszzumairól, mert annyira békepárti, hanem mert Magyarországnak ez a rövid távú (!) gazdasági és biztonsági érdeke, Ukrajnát meg leszarjuk.
Még egyszer: én nem állítom, hogy ez jó, vagy rossz, csak azt, hogy beszopni, hogy ez valamiféle pacifizmus... nem tudom, hogy sírjak, vagy röhögjek.
15
"Dórika nem azért papol Ukrajna kompromisszzumairól, mert annyira békepárti, hanem mert Magyarországnak ez a rövid távú (!) gazdasági és biztonsági érdeke, Ukrajnát meg leszarjuk."
ez nem csak rövid távú!
És aki Magyarország biztonságát tekinti fontosnak,azt én nem tudom elitélni...
17
Esetleg európa második legnagyobb hadserégenek országa is viselkedhetet volna a területen elő kissebségekkel úgy, hogy ez ne lehessen probléma.
Nem tudom feltünt e de 14 töl kvázi az ország területén harcok dultak,ami lehetetlenné tette volna amúgy is a NATO a való felvételét.
"azt hiszem az ország biztonsága érdekében, illet volna Európa 2. legnagyobb hadseregét a közösségünkben tudni"
Az a helyzet pont az ellenkezője az igaz.
Míg mi NATO tagok vagyunk, Ukrajna meg nen, addig véd minket a NATO TÖLÜK!
Ne felejtsük el hogy bőven az orosz invázió előtt volt olyan katonai vezető aki a Balatonig akart eljutni pár nap alatt!
Ezektől nem határoldtak el soha!
Meg attól a polgármesterüktől sem, aki szerint pár nap alatt le tudnának rohannak minket ha nem volnánk NATO tagok.
Erre sem mondta az ukrán vezetés hogy bocs, ez hülye!
Ennek a fényében alapvető biztonsági érdekünk hogy ne legyen Ukrajna NATO tag!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!