Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor akar már végre eltakarod...

Mikor akar már végre eltakarodni Orbán és bandája?

Figyelt kérdés
Miatta nincs pénze az országnak, mert állandóan csatázni kell mindenkivel. Nem kapjuk az uniós pénzt, az infláció az egekben, a régióban nálunk a legmagasabb. Lényegében minden, ami rossz, az nálunk magas, ami jó, az alacsony. Mindegy, hogy mit nézünk, árakat, betegséget, halálozást, születést, fizetést, autók átlagéletkorát... Kirakatország a miénk, ahol állandóan bizonygatni kell plakátokon, meg a tévében, hogy milyen jól élünk, milyen jó a gazdaságunk. Egy valóban tehetős országban az állampolgár érzi a jólétet, nem kell bizonygatni semmit. A környező országokban sorra tudtak lemondani vezetők, valahol az államfő, valahol a kormányfő, közlekedésügyi miniszter, egészségügyi miniszter, oktatásügyi miniszter, nálunk hosszú évek óta semmiért nem vállalja a kormány a felelősséget, semmiért. Ők mindent jól csinálnak, más a hibás. Szószerint elveszik az ember kedvét attól, hogy ebben az országban éljen, alapítson családot, aztán csodálkoznak, hogy fogy a magyar.

2023. máj. 10. 09:37
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

a 19-es elmebeteg :D

lehet igaza van de nem olvastam végig

de szted elolvasta ezt valaki? :D

2023. máj. 10. 11:36
 22/33 anonim ***** válasza:
#21 Sajna nem, akinek el kéne, az nem fogja, akinek nem kéne, az meg már úgyis tudta. :)
2023. máj. 10. 11:43
 23/33 anonim ***** válasza:

úgy látom törölték azt a regényhosszú kommentet, szal azt már senki se olvassa el, ha kell ha nem

az elmebetegség inkább arra utalt hogy ilyen hosszú kommentet írni...

kicsit túltolta

2023. máj. 10. 11:47
 24/33 anonim ***** válasza:
#23 Előtte egy fideszes írt egy hasonló stílusú ostoba zagyvaságot (arra reagáltam a polt petis kommenttel is), arra akartam kontrázni, de azt is törölték.
2023. máj. 10. 11:50
 25/33 anonim ***** válasza:
#23 Egyébként ez miért lenne elmebetegség? Szerintem tökéletesen demonstrálja mennyi mindent fel lehet róni a fidesznek.
2023. máj. 10. 11:51
 26/33 anonim ***** válasza:

ja értem

akkor máshogy fogalmazok, fanatikus

azért mondtam, hogy ide nem regény terjedelmű válaszokat kéne írni, de ő meg egy könyvet leírt ide összegyűjtve orbán válaszait

2023. máj. 10. 11:56
 27/33 anonim ***** válasza:
#26 Nem voltak benne Orbán válaszai. Fideszes panel volt bemásolva mindenhova, és teljesen jogos kérdések voltak, ahol kilóg a lóláb. Dehát nem az a fanatikus aki ezekre a 13 év alatt összegyűlt undorítóságokra felhvja a figyelmet, hanem aki ezek után még támogatja is őket. :)
2023. máj. 10. 12:06
 28/33 anonim ***** válasza:

akkor fideszes panel, bocs

nem mondtam hogy nem voltak jogosak

a gyűjteményt tartottam soknak hogy ezeket valaki otthon ráértében naplózza? :D

2023. máj. 10. 12:26
 29/33 anonim ***** válasza:

1:50 nél kezdi el.

Miért alszik a magyar?

[link]

2023. máj. 10. 14:59
 30/33 anonim ***** válasza:
Azért kell csatáznia mindenkivel, mert tele van liberális szeméttel az egész EU!!!
2023. máj. 11. 09:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!