Mikor akar már végre eltakarodni Orbán és bandája?
Figyelt kérdés
Miatta nincs pénze az országnak, mert állandóan csatázni kell mindenkivel. Nem kapjuk az uniós pénzt, az infláció az egekben, a régióban nálunk a legmagasabb. Lényegében minden, ami rossz, az nálunk magas, ami jó, az alacsony. Mindegy, hogy mit nézünk, árakat, betegséget, halálozást, születést, fizetést, autók átlagéletkorát... Kirakatország a miénk, ahol állandóan bizonygatni kell plakátokon, meg a tévében, hogy milyen jól élünk, milyen jó a gazdaságunk. Egy valóban tehetős országban az állampolgár érzi a jólétet, nem kell bizonygatni semmit. A környező országokban sorra tudtak lemondani vezetők, valahol az államfő, valahol a kormányfő, közlekedésügyi miniszter, egészségügyi miniszter, oktatásügyi miniszter, nálunk hosszú évek óta semmiért nem vállalja a kormány a felelősséget, semmiért. Ők mindent jól csinálnak, más a hibás. Szószerint elveszik az ember kedvét attól, hogy ebben az országban éljen, alapítson családot, aztán csodálkoznak, hogy fogy a magyar.2023. máj. 10. 09:37
21/33 anonim válasza:
a 19-es elmebeteg :D
lehet igaza van de nem olvastam végig
de szted elolvasta ezt valaki? :D
22/33 anonim válasza:
#21 Sajna nem, akinek el kéne, az nem fogja, akinek nem kéne, az meg már úgyis tudta. :)
23/33 anonim válasza:
úgy látom törölték azt a regényhosszú kommentet, szal azt már senki se olvassa el, ha kell ha nem
az elmebetegség inkább arra utalt hogy ilyen hosszú kommentet írni...
kicsit túltolta
24/33 anonim válasza:
#23 Előtte egy fideszes írt egy hasonló stílusú ostoba zagyvaságot (arra reagáltam a polt petis kommenttel is), arra akartam kontrázni, de azt is törölték.
25/33 anonim válasza:
#23 Egyébként ez miért lenne elmebetegség? Szerintem tökéletesen demonstrálja mennyi mindent fel lehet róni a fidesznek.
26/33 anonim válasza:
ja értem
akkor máshogy fogalmazok, fanatikus
azért mondtam, hogy ide nem regény terjedelmű válaszokat kéne írni, de ő meg egy könyvet leírt ide összegyűjtve orbán válaszait
27/33 anonim válasza:
#26 Nem voltak benne Orbán válaszai. Fideszes panel volt bemásolva mindenhova, és teljesen jogos kérdések voltak, ahol kilóg a lóláb. Dehát nem az a fanatikus aki ezekre a 13 év alatt összegyűlt undorítóságokra felhvja a figyelmet, hanem aki ezek után még támogatja is őket. :)
28/33 anonim válasza:
akkor fideszes panel, bocs
nem mondtam hogy nem voltak jogosak
a gyűjteményt tartottam soknak hogy ezeket valaki otthon ráértében naplózza? :D
29/33 anonim válasza:
30/33 anonim válasza:
Azért kell csatáznia mindenkivel, mert tele van liberális szeméttel az egész EU!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!