Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Dobrev lenne a minisztereln...

Ha Dobrev lenne a miniszterelnök és belépne az Európai Ügyészségbe, akkor igazából okafogyottá válna attól félni, hogy ők is lopnának, nem?

Figyelt kérdés
Sokszor merül fel érvként, hogy ha visszajönnek Gyurcsányék, akkor ők is ugyanúgy lopni fognak, mint Orbán. De ha oda belépünk, akkor ezt már nem nagyon lehetne megcsinálni, vagy legalábbis nagyon rizikós lenne. Most Orbánéknak szinte semmi kockázatuk nincs még a lebukásban sem.

2023. máj. 10. 08:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

"hidd el hogy egy tizenéves dologgal is lehet befolyásolni embereket."

Ha nem tudsz olvasni, akkor hagyjuk az egészet, olyanoknak írtam, akik befejezték a középiskolát és nem neked.

Az előttem szóló érve arról szólt, hogy azért nem csatlakoznak, mert a dk is lopott és nem akarnak börtönbe kerülni. Erre mondtam, hogy attól nem kell tartani, mivel elévült a legtöbb dolog.

"egy büdös mukkot se mondtam arról hogy jobb a fidesz, de neked valahogy csak sikerült idehozni."

Mert szellemileg sérült vagy. Nem konkrétan rád értettem, hanem általánosságban beszéltem, ami szintén kiderül szövegkörnyezetből.

"egyiket se pártolom, de gondolom majd azzal jössz hogy ilyen márpedig nincsen"

Hát, akkor ezt megszívtad, bár nem meglepő, mivel már abban is kételkedem, hogy gondolkozni tudsz.

2023. máj. 11. 08:33
 12/13 anonim ***** válasza:
40%

11: látom te se tudsz többet a semmitmondó személyeskedésnél meg a sértegetésnél, de már ez a gyk-n megszokott hogy mindenki szellemi sérült csak a te fajtád olyan okos. ja nem.

az agyad szavatossága, na az elévült.

2023. máj. 11. 09:39
 13/13 anonim ***** válasza:
62%
Ha Dobrev csak két dolgot megtenne 1, belépne az Európai Ügyészségbe, 2, bevezetné az eurót, akkor már ezerszer többet tett Magyarországért, a magyar emberekért mint Orbán az elmúlt 30 év alatt!!
2023. máj. 11. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!