Milyen jogállam az ahol egy videó miatt a navot küldi az mtv VV Radicsra?
na most biztos nehezen fogok elaludni
Mi van a Radicsékkal?
Nekem ez a story bűzlik. Értem én hogy sok hülyeség zajlik az országban de azért ha házkutatási parancsal mennek ki valahová (és nem vétik el a címet, mert igen ilyen is van) ott azért egy aktív nyomozás folyik. Iratokat , laptopot stb le szoknak foglalni.
Ha volt is ilyesmi biztos nem ilyen fszság miatt mentek ki hanem például azért mert nem adózott a videós keresetből stb.
#8 Azt nem szokják az orruk alá kötni. Csak részinformációkat kapnak mit kell keresni például fegyvert, drogot, adatrögzítőket, számítógépet, könyvelési kivonatokat stb.
De ez tényleg egy baromság amit a tag felvázolt a sok idióta ujságíró meg meg is írt. A videó anyagának jogtalan felhasználása mert van ilyen ezért maximum perel a tulajdonos ez esetben az MTVA. de nem megy ki a NAV.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!