A jobboldal mivel támasztja alá, hogy ha egy gyereket egynemű pár fogad örökbe, az rosszabb mint ha egy egynemű pár fogadná őket örökbe?
Szerintem a heteronál rosszabb az egynemű pár, DE, az árvaháznál mindenféleképp jobb ha két meleg kapja a gyereket mert legalább szeretetben nőne fel.
Rengeteg gyerek kerülhetne így ki ebből a szörnyű intézményből és kapna lehetőséget.
Nyilván ez a kormánynak nem célja.
Viszont az egynemű párok örökbefogadásának ellehetetlenítése meg jó fűtőanyag a politikai polgárháború szítására.
Egyrészt a kérdésed tök értelmetlen, majd máskor olvasd át mielőtt posztolsz.
Másrészt van egy többezer évre visszamenő tradíció, hogy kik alkotnak egy családot. És akkor most hirtelen megjelenik egy melldöngető kisebbség, hogy márpedig ők tudják, hogy az bu... bocsánat az LMBTQ+ örökbefogadás az tök jó.
Az, hogy a jobboldal ezt nem hajlandó elfogadni abban jóval kevesebb az ideológiai hadviselés mint abban, ahogy a másik oldal próbálja ezt lenyomni mindenki torkán.
És fordítva ülsz a lovon. Nem a 'jobboldalnak' (akármi a tököm is legyen ez a fogalom) kell bebizonyítani, hogy az rossz, hogy két férfi nevel egy gyereket hanem a másik oldalnak azt, hogy az jó a gyereknek. Ez pedig megfelelő számú minta hiányában nehezen kivitelezhető. Az, hogy vannak visszaélések a rendszerben kétségtelen, de ugyanúgy vannak bu... LMBTQ+ szülők, akik megdugják az örökbefogadott gyereküket, szóval negatív példát mindkét oldal tud sorolni.
Én baloldali beállítottságú vagyok ezzel együtt abszolút undorítónak tartom a mostani trendet, ahogy le akarják ezt az egész témát tolni a torkunkon.
"A jobboldal mivel támasztja alá, hogy ha egy gyereket egynemű pár fogad örökbe, az rosszabb mint ha egy egynemű pár fogadná őket örökbe?"
Én még nem láttam jobboldalit még a kuruconse aki azt mondta volna hogy annál hogy egy meleg pár örökbe fogad egy gyereket, annál rosszabb ha egy meleg pár fogad be.
Eleve mi a fene a különbség?
Amugy meg én is őrülnék valami kutatásnak, mert igy vaktába mondják a balosok hogy "egy meleg szerető pár VAGY erőszakos hetero nevelő szülő",
a jobbosok meg hogy "elcsesződik a szexualitás", és senki nem inditott még semmi kutatást.
#3 a kettőnek semmi köze egymáshoz, két teljesen különböző problémát mosol össze. Én annyit állítok, hogy a hetero kapcsolat kiállta az idő és a biológia próbáját az lmbtq+-ról meg 10 éve még a kutya nem hallott. Amúgy a modern fogamzásgátlás nem száz éve kezdődött.
#6 linkeld már légyszi a rengeteg kutatást, ha ilyen olvasott vagy!
Ez kell a magyar parasztnak, ezer éves hagyományok.
Nem csodálom hogy a fidesz így hülyére vesz titeket 13 éve... ennyi ésszel. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!