Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Putyinpártiak és ukrángyűlölők...

Putyinpártiak és ukrángyűlölők a nyugdíjas szüleid/nagyszüleid?

Figyelt kérdés
Hogy éled ezt meg?

2023. máj. 8. 21:49
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
2023. máj. 8. 23:35
 12/18 anonim ***** válasza:
28%
Kérdező, itt nem az a kérdés hogy te vagy valaki hozzád hasonló mit hogy él meg - hanem hogy szegény szüleid, nagyszüleid hogy élik meg hogy a gyerekük/unokájuk ilyen ostobára sikeredett?
2023. máj. 9. 00:54
 13/18 A kérdező kommentje:

12:

Jah, hát úgy könnyű, ha a családban az összes generáció “tisztánlátó”, így teljes egyetértésben tudják megtárgyalni a vasárnapi ebédnél a Donbasz fölött lelőtt maláj gépre előre felpakolt hullák, és a bucsai integető és felülő halottak eseteit. Nálatok, ha jól gondolom, teljes a sötétség délben, így megértem, hogy nem gyötörnek rossz érzések.

2023. máj. 9. 02:35
 14/18 anonim ***** válasza:
26%

#13 Gratulálok, megint sikerült totál idiótának bemutatnod magadat.

Egy szóval sem írtam azt hogy a családtagjaimnak mi a véleménye, kit támogatnak vagy kivel értenek egyet - de te persze rögtön "tudtad".

Ja, nem.

De igazoltad amit írtam, nagyon ostoba vagy.

2023. máj. 9. 08:15
 15/18 anonim ***** válasza:
20%

Dehát aki az oroszoknak ad igazat, az nem feltétlen gyűlöli az ukránokat. Az eszközök milyenségét meg kell tudni különböztetni a szándéktól és az indíték mibenlététől. A nagyszülők biztos nem pártolják a háborút, csak az oroszok indítékát. Vacak helyzet, hogy a diplomácia a háború előtt nem talált tárgyalásos megoldást.

Sajnos ez a zord valóság, nem igaz hogy mindig van békés megoldás.

2023. máj. 9. 10:54
 16/18 anonim ***** válasza:
54%

A nagyszüleim szerencsére nem. A szüleim igen, bár ők nem nyugdíjasok.

Igyekszem nem meghallani amikor erről beszélnek.

2023. máj. 9. 12:43
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Fideszesek. Se Putyint se Zelenszkijt se az ukránokat nem szeretik. Nagyon várom már, hogy elpatkoljanak.
2023. máj. 9. 17:02
 18/18 anonim ***** válasza:
62%

Egyiket se.

Mindkettőt megvetik. Mindkettő embereket dob oda koncnak, ahelyett, hogy az emberek életének megóvására törekednének. Hja, nem nekik kell az ágyú elé állni. Egy fotelból könnyű embereket a halálba küldeni. Meg se próbálnak megegyezni. Ezt mondják.

Az én véleményem, hogy igazuk van. Nekem mindkettő közömbös volt a háború előtt. Mikor megtámadták az oroszok az ukránokat ledobbentem, nem néztem ki Putyinból, hogy meglépi ezt. Nem tudom miért.

Nagyon sajnálom most is az ukrán embereket. Zelinszkijt is sajnáltam. És reménykedem benne, hogy hamar meg tudnak egyezni.

De ma már látom, hogy egyiknél sem cél, az sem érdekli őket hány ártatlan ember hal meg , amíg ők farokméregetést végeznek biztonságban. Zelinszkijen is ledöbbentem, hogy miket csinál vagy mond. Szinte fenyegetőzik már, sőt követel mindenkinek, miközben nem törekszik arra, hogy minnel hamarabb vége legyen, hogy maradjon valami az országból, de főleg, hogy ne haljon meg ennyi ártatlan ember. Putyin ugyan ez. Abból amilyen információkat hallunk, olvasunk, úgy tűnik Putyin besétált valamibe, amiből már nem tud viszakozni. A saját emberei csapták be. Szerintem ha megadták volna neki ezt a lehetőséget (úgy hogy ne legyen rákényszerítve a folytatásra, ne legyen "ciki" visszavonulót fújni) már vége lenne. De ezt az ukrán kormány, Zelinszkij (és akik őket most pénzelik) már nem akarták.

Ez most egy patthelyzet. És szerintem addig nem lesz vége, amíg valamelyik valóban ki nem fogy a municióból. Ez sok évig eltarthat még. Az orosz elnök van annyira gátlástalan, hogy elvegye az emberektől mindenét, hogy harcolni tudjon, az ukránok meg addig amíg kapják a támogatást. Ha az egyik elfogy/megszűnik akkor lesz vége.

(Vagy ha valamelyik kínjában végső eszközhöz folyamodik. Csak akkor már mindenki foghatja a fejét.)

Szóval jó sokáig fog ez még tartani, amíg van pénz rá biztosan. Az oroszok már csak büszkeségből sem fogják abba hagyni. Az ukránok amíg kapnak rá, ők sem, és már bosszút is akarnak.

Bár kivancsi lennék egy közvélemény kutatásra , az ott élő emberek mit szeretnének. Mert nem hinném, hogy van épeszű ember, foleg akinek családja van, aki így kíván élni ott még akár évekig.

2023. máj. 9. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!