Ha Putyin atombombát dobna Kijevre a magyaroknak mi lenne a véleménye róla?
Mert amikor Ukrajnában civilek hallnak meg arra a kommentmezőben nagy boldogság van. Tehát a magyaroknak mi lenne, ha atombomba lenne ledobva Kijevre és több százezer ember meghalna.
Tehát a magyaroknak úgy mi lenne erről az atombomba ledobására a reakciójuk, helyeselnék-e vagy inkább megbotránkoznának.
Mert ahol olvastam cikket, Kijevben akadozik az ívóvíz, áramkimaradások is vannak, arra szinte ünnepeltek a magyarok a kommenteknél, és írták ez az ez az, hadd hulljanak.
Ez a háború tönkreteszi Európát.
Az oroszok már rég tárgyalóasztalhoz ülnének, de az ukránok nem hajlandóak erre!
Ha az ukránok tovább erősködnek, akkor Putyinnak lehet, hogy nem marad más választása, mint az atomhoz nyúlni népe védelmében.
A, Megkérdeznék előtte Viktortát, hogy hogyan vélekedjenek róla;
B, A másik réteg kiakadna.
Ha az amerikaiak atomokat dobnának japánra a nyugat mit szólna?
Elnézést, ez megtörtént!
Tapsoltak hozza
De a másik ,nagy kérdésem, hogy tudnak a magyarok ekkora oroszfanok lenni?
Nekem szinte az összes ismerősöm, isteníti Putyint, dicséri.
Mi lett ebben az országban?
"De a másik ,nagy kérdésem, hogy tudnak a magyarok ekkora oroszfanok lenni?"
Én nem vagyok orosz fan, csak per pillanat jobban rühellem az ukránokat, mert közelebb vannak és ugyanúgy ellenséges nép, mint a ruszkik. Veszett vademberek, irtsák csak egymást, a világ szépen lassan jobb hely lesz nélkülük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!