A Fidesz és Mi Hazánk szavazóinak nagyrésze hajlamos a homofóbiára?
A baloldal meg a "fehér, keresztény, heterókat.
Ilyenkor mi van?
"A baloldal meg a "fehér, keresztény, heterókat.
Ilyenkor mi van?"
Ilyenkor HAZUGSÁG VAN, ezt ugyanis kizárólag a jobbosok hazudják a baloldalról.
A baloldaliak NEM gyűlölik a "fehér, keresztény heterókat" (sőt, rengeteg a fehér, keresztény heteró köztük), pusztán nem tartják ab ovo felsőbbrendűeknek őket a többi emberi lényhez képest.
Ezzel szemben a jobboldaliak VALÓBAN és BÜSZKÉN HOMOFÓBOK!
Nem állíthatsz szembe egy valódi, önként vállalt dolgot egy rágalommal, amit szimplán az ellenérdekelt fél hazudik az illetőről!
#23 Dehogyis, ti terrorizáltok mindenkit, aki más mint ti! Fordítva erről szó nincsen!
Pl. én is fehér, heteroszexuális és hívő keresztény ember vagyok és még sosem inzultált egyetlenegy liberális sem! Ők pusztán azt mondják - és ezzel nekem abszolút semmi bajom sincs -, hogy aki nem ilyen, az is ugyanolyan ember, úgyanúgy értékes és egyenjogú polgár!
Mi, valódi keresztények ezt pontosan ugyanígy gondoljuk: Isten minden teremtménye fontos!
Egy keresztény például SOHA nem mond ilyeneket, hogy "deviáns elmebetegek meg pedofilok ... Leszarjuk a többi fogyit"
Semmi köze nincsen sem Jézus Krisztushoz, sem a kereszténységhez annak, aki így ír embertársairól, felebarátairól!
Semmi okod nincsen kikérni magadnak a keresztény, fehér, heteroszexuálisok nemlétező sérelmeit - hiszen nem is vagy keresztény, látnivalóan! Ha a másik kettő is ennyire igaz rád, a Pride nagyszínpadán a helyed, vagy BLM-felvonuláson!
Előbb térj meg Jézus Krisztushoz, majd azután, ha valóban keresztény szemmel látod a világot, szót emelhetsz a kereszténységért! Addig hiteltelen a fenti, ráadásul rágalmazó hazugságon alapuló hozzászólásod is!
Isten SENKIT SEM GYŰLÖL - ezért egy Krisztusban újjászületett keresztény sem gyűlöl senkit!
Isten még téged is szeret, nemhogy egy homoszexuálist, aki, bár bűnben van (akárcsak te vagy én, csak más bűnökben), ugyanúgy Isten teremtménye és megtérhet Krisztusban, mint te magad!
Jézus nem a bűntelenekért halt meg a kereszten, mert olyanok nincsenek is! Még csak nem is a magukat másoknál jobbnak képzelő bűnösökért, mint te vagy (az ilyenre, ha nem tér meg, kárhozat vár).
A BŰNBÁNÓ BŰNÖSÖKÉRT halt meg Jézus Krisztus a kereszten, azokért, akik TUDJÁK, mert felismerték, hogy nem jobbak embertársaiknál, hogy bűneikért örök kárhozatot és halált érdemelnének - és a Megváltóhoz fordulnak, aki feláldozta magát értük is és minden bűnösért!
Mindenesetre, majd akkor beszélj kereszténységről, ha már megtapasztaltad ezt az állapotot! De akkor nem így fogsz róla beszélni, mert a Krisztusban újjászületett ember nem gyűlölködik!
"Ilyenkor HAZUGSÁG VAN, ezt ugyanis kizárólag a jobbosok hazudják a baloldalról."
"Niedermüller Péter: A fehér heteró keresztények rémisztő képződmények...”
Szóval N.P. jobboldali...
Szerintem aki a szexualitást teszi politikai témává, az nem normális. Az LMBTQ mozgalmat sem szeretem, éppen ezért - de azok legalább nem indulnak választásokon.
A politika, normális időkben és helyeken, nem arról szól, ki kivel bújik ágyba (az a polgárok MAGÁNÜGYE), hanem társadalmi, szociális, nemzeti, ideológiai, eszmei és szakpolitikai kérdésekről.
Az már régen rossz, ha a politika a hálószobádban kukucskál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!