Támogatnád-e az ötletet, hogy Magyarország hivatalos neve Magyar Birodalom legyen?
Figyelt kérdés
2023. máj. 7. 16:11
11/20 anonim válasza:
#11 Én kipróbálom szívesen, hogy igazad lesz-e, ha végre eltakarodtok a magyarok földjéről
12/20 anonim válasza:
a magyarok földjéről:DD a bal oldali nem magyar, de a sok ukrán, török, meg kínai migráns az mind az :DD látszik, hogy nálad agyhalál után is van élet:D
13/20 anonim válasza:
#13 azok még be tudnak illeszkedni, de ti már leszerepeltetek
14/20 anonim válasza:
álmodban esetleg kisfiam. kb úgy, mint a cigányok... :D azok valók nektek.
15/20 anonim válasza:
A cigányság nem tud asszimilálódni.
17/20 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
15-ős.
Nem tudom hogy ukránokkal mi van, de az apám törökként egy csomo ismerősével képes volt tökéletesen be illeszkedni (Nem kebabos) és egy csomo kínait is láttam normálisan dolgozni itt.
Fogalmam sincs hogy mi hasonlóság lenne köztük meg a cigányok közt.
19/20 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
14-esnek írtam, csak töröltek valakit.
Ide másolom a kommentjét, ha esetleg azt is törölnék:"álmodban esetleg kisfiam. kb úgy, mint a cigányok... :D azok valók nektek."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!