Ki emeli meg jobban,Dobrev Klára vagy Dr Orbán Viktor Mihály?
4-es, az a baj, hogy ha valóban ez a magyar "néplélek", akkor csak ugyanilyen primitív rezsim győzheti le őket és ugyanilyen primitív diktatúrát hozna létre! Akkor meg minek?
Ha itt tényleg csak rákosista, szálasista, kádárista és orbánista diktatúrákra van igény, akkor egyszerűen el kell menni egy szabad, normális országba! Én meg is tettem.
6-os, én Ceaușescu Romániájában nőttem fel, reménytelennek tűnt akkor a helyzet - de a román közélet ma demokratikusabb, nyitottabb, tisztább mint a magyar...
Az a baj, hogy a mai magyarországi rezsim demokráciából született, tehát igazolva lett, hogy a magyar nép nem áldozata a diktatúráknak, hanem IGÉNYLI azokat!
Megdöbbentő és szomorú, mert valamikor a szüleink a románokról gondolták ezt - de ők hősies forradalommal, vérüket áldozva váltottak rendszert és töretlenül a demokrácia és a jogállam irányába haladnak azóta is!
Ma már megtörtént az elképzelhetetlen is: egy szász az elnök, egy magyar a miniszterelnök-helyettes Romániában.
Albánia szintjéről indult de lassan beelőzi Magyarországot is...
Ebből sajnos kb. az a tanulság, hogy a románok valóban egy elnyomott nép volt csupán, amelyik folyamatosan vágyik és tesz is a szabadságért.
Magyarország lakossága pedig igényli a diktatúrát és még demokratikus keretek között is kialakítja magának a pártállamot és a személyi kultuszt! Ha pedig ez kell az ottani népnek, akkor azzal nehéz mit kezdeni...
#7 úgy hiszem igazad van
Én magam nem ilyen vagyok, de én kisebbséghez tartozom ezzel
"Kiskomám"!
Magát a provokatív kérdésedet ignorálom, de a kérdésedet újrafogalmazom a korrektség kedvéért! Tehát:
"Ki emeli meg jobban, Dr. Dr. Dobrev Klára vagy Dr Orbán Viktor Mihály?"
KÉT doktori címe is van, csak egyesekkel szemben nem játssza az agyát. Jogász, és közgazdász.
Emellett NÉGY felsőfokú nyelvvizsgája van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!