Gyurcsány mikor fog megtörni?
Nem adhatja fel. Ha megteszi, hatalmas muníciót adna a fidesznek, aki innentől végső győztesként ki is kiálthatja magát. Én drukkolok azért, hogy egyszer még végül revansot vegyen a DK a Fideszen, de ez nem Gyurcsánnyal fog történni, hanem Dobrev Klárával, illetve egyszerre kell két dolognak történnie: Dobrevnek egy olyan kampányt végigtolni amit az előválasztáskor csinált, meg ugyanakkor a Fidesznek valami akkora hülyeséget csinálni, ami brutálul leviszi a népszerűséget. Egyébként ne becsüljük le a DK-t, meg Dobrevet se, azért a politika a kisujjukban van, tudják mikor kell olyat lépni, ami nagy hatással lehet mindenre... most még csak 1 év telt el a választás óta.
A választásról: úgy tűnik, kétpólusú választás lesz 2026, akinek tetszik, tetszik, akinek nem, az most görgessen tovább...
.
.
.
.
.
Ha nem szavazol '26-ban a DK-ra (vagy Dobrevre), akkor Fidesz marad... és szerintem már így is az utolsó utáni lehetőség.
Ez a (ál)kérdés azért lett kiírva: cikizzük még Gyurcsányt.
Aztán félrement az asszony külseje felé.
Nem csodálkozom, amíg olyan szexbombák vannak a túloldalon,
mint pl,:Handó Tünde, Schmidt Mária és akkor még az Adóniszokat
nem is említettem élen a csüngőhasúval, a nemzet szakácsával,
rezsi szilárddal, stb.
Ez nem egy álkérdés, komolyan kérdezem.
2026-ban elbuknak, utána mi lesz, mivel kampányolnak? 2030-ban, 2034-ben, 2038-ban is el kell bukniuk, hogy Gyurcsány végére belássa, nincs értelme politizálnia? Mikor lesz vége?
Miért gondolod ezt?
Mikor írtam a hsz-emet nem is tudtam még erről, most olvasom, el is kezdték. És ez csak a kezdet
Szerintem nem jól látod, pont ezek tartják fent ezt a rendszert. Azért Gyurcsányoznak konstants, mert emlékeztetni akarják az embereket folyamatosan, hogy a másik oldalon ki van. A náluk is nagyobb szar.
A Fidesz nem Gyurcsánytól fél, hanem attól, hogy egyszer visszavonul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!