Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány mikor fog megtörni?

Gyurcsány mikor fog megtörni?

Figyelt kérdés
Mikor jön el az a pont, amikor a sorozatos kudarcok és reménytelenség miatt végül feladja?

2023. máj. 7. 11:37
1 2 3 4 5
 11/47 mindentudó99 ***** válasza:
0%
#1 Ha ilyen feleséged lenne te is innál.
2023. máj. 7. 12:31
 12/47 anonim ***** válasza:
87%

Nem adhatja fel. Ha megteszi, hatalmas muníciót adna a fidesznek, aki innentől végső győztesként ki is kiálthatja magát. Én drukkolok azért, hogy egyszer még végül revansot vegyen a DK a Fideszen, de ez nem Gyurcsánnyal fog történni, hanem Dobrev Klárával, illetve egyszerre kell két dolognak történnie: Dobrevnek egy olyan kampányt végigtolni amit az előválasztáskor csinált, meg ugyanakkor a Fidesznek valami akkora hülyeséget csinálni, ami brutálul leviszi a népszerűséget. Egyébként ne becsüljük le a DK-t, meg Dobrevet se, azért a politika a kisujjukban van, tudják mikor kell olyat lépni, ami nagy hatással lehet mindenre... most még csak 1 év telt el a választás óta.

A választásról: úgy tűnik, kétpólusú választás lesz 2026, akinek tetszik, tetszik, akinek nem, az most görgessen tovább...

.

.

.

.

.

Ha nem szavazol '26-ban a DK-ra (vagy Dobrevre), akkor Fidesz marad... és szerintem már így is az utolsó utáni lehetőség.

2023. máj. 7. 13:07
 13/47 anonim ***** válasza:
100%

Ez a (ál)kérdés azért lett kiírva: cikizzük még Gyurcsányt.

Aztán félrement az asszony külseje felé.

Nem csodálkozom, amíg olyan szexbombák vannak a túloldalon,

mint pl,:Handó Tünde, Schmidt Mária és akkor még az Adóniszokat

nem is említettem élen a csüngőhasúval, a nemzet szakácsával,

rezsi szilárddal, stb.

2023. máj. 7. 13:34
 14/47 A kérdező kommentje:

Ez nem egy álkérdés, komolyan kérdezem.

2026-ban elbuknak, utána mi lesz, mivel kampányolnak? 2030-ban, 2034-ben, 2038-ban is el kell bukniuk, hogy Gyurcsány végére belássa, nincs értelme politizálnia? Mikor lesz vége?

2023. máj. 7. 13:40
 15/47 anonim ***** válasza:
100%
Ha visszavonulna akkor is az lenne a szöveg, hogy a háttérből irányít.
2023. máj. 7. 13:42
 16/47 Alex Fly ***** válasza:
93%
Láthatóan Gyurcsány az egyetlen, akitől Orbán a mai napig fosik...
2023. máj. 7. 13:48
 17/47 A kérdező kommentje:

Miért gondolod ezt?

2023. máj. 7. 13:50
 18/47 anonim ***** válasza:

[link]

Mikor írtam a hsz-emet nem is tudtam még erről, most olvasom, el is kezdték. És ez csak a kezdet

2023. máj. 7. 13:58
 19/47 anonim ***** válasza:
100%
17: ez elég egyszerű. A fidesz 15 éve konstans gyurcsányozik. Sose vona gáborozott vagy mesterházy attilázott vagy toroczkai lászlózott. Ami fixen jelen van a fidesz politikájában az a brüsszelezés és a gyurcsányozás. Mert azt az igazi hibrid autokráciát, amit kiépített valójában csak ezek veszélyeztethetik, semmi más.
2023. máj. 7. 15:40
 20/47 A kérdező kommentje:

Szerintem nem jól látod, pont ezek tartják fent ezt a rendszert. Azért Gyurcsányoznak konstants, mert emlékeztetni akarják az embereket folyamatosan, hogy a másik oldalon ki van. A náluk is nagyobb szar.

A Fidesz nem Gyurcsánytól fél, hanem attól, hogy egyszer visszavonul.

2023. máj. 7. 16:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!