A gyerekverető Orbánnak le kellene mondania?
Figyelt kérdés
Ha na 2006-os események vállalhatatlanok, akkor a május 3-i is azok, természetesen.2023. máj. 7. 11:19
22/28 anonim válasza:
Akkor mégsem erőszakszervezet?
23/28 tgt válasza:
Te nem vagy tisztában a fogalmakkal. Az erőszakszervezetek az állam fegyveres testületei, amelyek az állam belső és külső fennmaradását és biztonságát erőszakos eszközökkel is biztosítani hivatottak. Tehát a rendőrség erőszakszervezet.
24/28 anonim válasza:
Jó. Akkor miért hívnád ki őket, ha kirabolnának téged? Hogy erőszakot tegyenek rajtad?
25/28 anonim válasza:
#24 én pl biztosítási ügy miatt szoktam rendőrt hívni, mert ahhoz kell rendőrségi ügy. Ezen, meg az orbánvédelmen kívül másra sajnos nem jók.
26/28 anonim válasza:
Mi szükség van egy biztosítási ügyben egy erőszakszervezetre? A tüntetésen ők Orbánt védték? Minden nap tanulok tőled valami újat.
27/28 anonim válasza:
#26 igen, szükség van, mert így lesz hivatalos, jegyzőkönyvezett a kár.
Igen, orbánt és köreit védik.
Hány éves vagy, hogy ezekről még nem tudsz?
28/28 anonim válasza:
Akkor ha jól értem, te is Orbán köreibe tartozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!