Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elképzelhető, hogy a kordonbon...

Elképzelhető, hogy a kordonbontó diákoknak is fizetnek egy kevés dollárt?

Figyelt kérdés
2023. máj. 6. 19:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%
Kb. fele annyit, mint amennyi rubelt kapott I. Gömböc tábornokkirályisten felkenthadurésnemzetmentő a 2007-es kordonbontásáért. Az külön érdekesség, hogy őt nem fújták telibe pofán gázsprayjel, nem is állították ellő, nem is verték tonfával.
2023. máj. 6. 20:42
 12/19 anonim ***** válasza:
72%
Persze, bármit el lehet képzelni. Végülis nem visznek be a diliházba, ha nem vagy másokra fizikalag veszélyes a tévképzeteiddel. :)
2023. máj. 6. 21:15
 13/19 anonim ***** válasza:
86%
Azt nem tudom, de én még soha nem kaptam egy centet sem amikor FIDESZ ellen szavaztam. Pedig nagyon lojális vagyok.
2023. máj. 6. 22:11
 14/19 anonim ***** válasza:
95%
Ha igen, akkor már utalhatnának :D
2023. máj. 6. 22:13
 15/19 anonim ***** válasza:
82%
Vártam pohár danikát a tüntetésen, hogy megkérdezzem hol lehet kérni a soros dollárokat, de soha nem találom :/ pedig sok tüntetésen voltam
2023. máj. 7. 00:44
 16/19 anonim ***** válasza:
85%

#15 Mert gyáva csicska ahhoz, hogy kimenjen. Tudja hogy elagyabulálnák.

Amúgy meg ha egy fiatal tüntető ezért pénzt kapott volna Sorostól, akkor nem tüntetni megy, hanem lelép vele az országból.

2023. máj. 7. 09:07
 17/19 anonim ***** válasza:
80%

#16 a Jámborék azt mondták, hogy volt kint, de még a kezdés időpontja előtt, hogy megcsinálja a "csak páran lézengenek a baloldal tüntikéjén" bejelentkezést, aztán lelépett.

Tavaly az egyik kata hídfoglalásná találkoztam vele, akkor ott somfordált tisztes távolságból hátul, szintén a tüntetés kezdése előtt.

Egyik arc kérdőre vonta (békésen), vicces volt ahogy áll ott köpni nyelni nem tudva, mint a leszídás alatt lévő diák aki egyest kapott.

Hogy a valóságban elég kisgyerek, mármint fizikailag. A képeken, videokon sokkal nagyobbnak láttatja magát

2023. máj. 7. 09:13
 18/19 anonim ***** válasza:
83%
#17 Konkrétan az sugároz az egész gyerekről, hogy még a tanár se tudta megjegyezni a nevét, nemcsoda hogy fideszes lett, ehhez valami lelkibetegség kell.
2023. máj. 7. 10:05
 19/19 anonim ***** válasza:
5%
#18 Nem. Konkrétan az sugárzik, hogy nektek ennyire fáj hogy ő végzi a munkáját és sorra buktatja le a szánalmas politikusaitokat meg azokat akik csak hergelik az embereket a hazugságaikkal és ezért kénytelenek vagytok ilyen szánalmas dolgot csinálni, hogy ilyen ostobaságokat találtok ki róla.
2023. máj. 7. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!