A társadalom hány százaléka támogatja a diáktüntetéseket?
Figyelt kérdés
2023. máj. 6. 13:38
3/8 anonim válasza:
Néhány százalék. A társadalom alsó 80%-a mindennapi megélhetési küzdelemmel van elfoglalva. Szinte mindenki beleszarik abba hogyan képezzünk hatékonyabb kizsákmányoló kapitalistát a gyerekeinkből. Tudat alatt érzi mindenki, hogy túltoltuk, de nincs mihez visszanyúlni mert világszerte ki lett gyomlálva az univerzális tudás.
4/8 anonim válasza:
Nagyon csekély szerintem. Az ilyen iskolába be nem járó, és ezért évismétlő, mocskodul káromkodó Lilikék taszítják a többséget.
5/8 anonim válasza:
Bár én nem vagyok diák, mégis támogatom az ötletet, habár ilyen kormány mellett hasztalan, ez már régen rossz. Csökken a népesség? Talán azon kellene elgondolkodni, hogy miért költözik ki külföldre a fiatalok értelmes része, illetve miért nem vállalnak gyereket az ittmaradók.🤮
6/8 anonim válasza:
A társadalom 97%-a támogatja a diáktüntetéseket.
7/8 anonim válasza:
A tüntetèst, sokan támogatjàk. Viszont, a hivatalos szemèly elleni erőszakot kevesen. Utóbbit maximum nèhány Momentum szavazó tartja szimpatikusnak.
8/8 anonim válasza:
#7 Ki erőszakoskodott? Tudomásom szerint pont nem a normális emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!