Miért változott meg a lakosság véleménye, a tüntetésekkel kapcsolatban?
Olvastam beszámolókat, videókat a taxisblokádról, akkoriban az emberek nem voltak ellene a tüntetésüknek, arról is írtak, sütit, teát főztek a tüntető taxisoknak, meg nagyon kevés ember szólt rájuk bármi szót is. A lakosság mellettük állt.
Ma van valami tüntetés pl.: diáktüntetés, 400 óra túlóra elleni tüntetés stb egyből a lakosság nagy része ellenzi, egyből sorosozza a tüntetőket, meg lehülyézi.
Kérdés mitől vált ennyire másra a magyar nép?
Pl.:
https://www.youtube.com/watch?v=sU3VzeKoio8
10!
Változatlanul tartom, h a tanári szak a legkönnyebb. A munkájuk simán kiváltható pár videóval. Ha olyan fontos lenne a melójuk, több pénzt kapnának, de igazából minden utálja őket, ezért se kapnak többet.
Tök jó meglátás #13!
Tehát...
Soros György, vagy épp Gyurcsány Ferenc IS pl. abszolút támadhatatlan a céges befektetései által kapott osztalékokkal.
Sok pénzegyenlő a fontossággal.
Ha valami sokáig tart, akkor az emberekben felülkerekedik az opportunizmus az együttérzésen és a szolidaritáson.
Persze mind azt szeretnék, ha hasonló esetben a társadalom melléjük álljon a hatalommal szemben, de ugyanazt kapják vissza amit adtak.
Ebben az országban, ezzel hatalommal szemben csakis erővel és gyorsan lehet eredmányt elérni.
A taxisokkal meg sem próbálnak kekeckedni, mert emlékeznek még a blokádra. Kitiltják a konkurenciájukat, és KATÁzhatnak kedvükre.
13-as én végeztem tanárszakot és elvégeztem a pénzügyet is.
Tudom, hogy nem fogod elhinni, de a tanár szak volt a nehezebb.
Szóval ha valamiről nincs információd, akkor inkább maradj csendben.
Szerintem mindenkinek volt rossz tanára, nekem is megkeserítették az életemet.
A tanárok fizetését azért kéne rendezni, hogy a rossz tanárokat ki lehessen szűrni, és ki lehessen rakni. Ezzel szemben most gyakorlatilag bármit megtehet, mert nincs helyette más.
17!
Nem magas fizetéssel kell szűrni. Ha most feltolnák a fizukat br. 1,5m re, akkor mindenki tanár akarna lenni, szóval ennek semmi értelme. Ponthogy iq, eq, pszichopata spektrum teszt kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!