Nagy LMBTQ jogi aktivistaként dolgozhatok közigazgatásban?
Szóval téged zavarnak a plakátok.:)
Szólj már lègyszi a fidesznek, hogy engem meg az ő gyűlölködő plakátjaik irritálnak.
Tudod a sorosozás meg brüsszelezés.
Miért ne dolgozhatnál?
Én is közigazgatásban dolgozom aktivistaként. A dolog egyszerű: nem kell keverni a kettőt. A munkahelyedre azért mész, hogy dolgozz és pénzt keress.
Amikor bent vagyok, sosem hallani tőlem semmi lmbtq témát/kérdést. Ha valaki rakerdez a páromra, szimplán nem mondom el a nemét.
Amikor délután elhagyom az irodát, utána meg én vagyok. A munkahelyemnek semmi köze a magánéletemhez. Egyszerűen meg kell találni az egyensúlyt és nem hagyni, hogy az életed minden mozzanata erről szóljon.
10-es
Koma, ez a természetes, ahogy van egy férfi-nő pár, úgy van egy férfi-férfi vagy nő-nő párkapcsolat és bemutatják ez a természetes, az hogy neked ez nem szimpatikus, megértem, de nem kell sírni, 120 csatorna van a TV-ben és Amerikán kívül is vannak országok, ahol készítenek filmeket, van választási lehetőséged nem ? Nézzék Arab filmeket, vagy orsz filmeket ott tuti nem fogsz két férfi vagy női párral találkozni, a probléma letudva, mindenki happy :)
Ha a többiek is úgy gondolkodnának mint te, nem ez lenne a téma a magyar közbeszédben.
De a fanatikus bamoknak bele kell állni a pofozógépbe. Hát ha jó nekik akkor állják.
Hol akartak téged minderről meggyőzni?
A fidesz kongresszuson?
#17-es, azért ez nem igaz.
Az elmúlt években csak kipécézte a kormány a közösséget. Semmi olyan változás nem volt itthon, ami indokolta volna ezt.
Amerikában igen (ők mind a 2 oldalon szörnyen radikálisok), de itthon nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!