Megmagyarázná ezt valaki?
2023. máj. 5. 14:10
2/11 anonim válasza:
Választási évben mindig megugrik a fogyasztás Magyarországon, semmi extra.
3/11 anonim válasza:
Tehát volt egy ország ahol a kiskereskedelmi zuhanás nagyobb volt mint nálunk. Most már érted?
4/11 A kérdező kommentje:
3) írtam hohzaz utolsó mondatot..
Vagyis a kormány pénszórása és a kkv-k akkori állítólagos megnövekedett bevétele között mi az összefüggés.
2023. máj. 5. 14:19
6/11 anonim válasza:
Pedig egyszerű. Az embereknek adtak egy csomó pénzt, azok meg elköltötték, nagy volt a forgalom a boltokban. De most minden megdrágult, és az embereknek sincs pénzük, ezért csökkent a forgalom.
7/11 anonim válasza:
8/11 A kérdező kommentje:
6) hát ez az!kik kaptak pénzt?én nem kaptam egy fillért sem.
2023. máj. 5. 14:32
9/11 anonim válasza:
A családosok kaptak, ők azért elég sokan vannak. Mi is kaptunk, asszony is, és én is. Mondjuk mi nem költöttük el egyből.
10/11 anonim válasza:
A változásokat egy bázis értékhez viszonyítják.
A választási pénzszórás miatt, az a bázis, amihez most viszonyítanak, jó magas lett.
Egy év múlva alacsony lesz a bázis, mert most nem fogyasztanak az emberek, csak takarékon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!