Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád, hogy én legyek az...

Támogatnád, hogy én legyek az ország miniszterelnöke?

Figyelt kérdés

Őszinte leszek. Nyilván azon lennék, hogy meggazdagodjak, de nem csinálnám annyira feltűnően és nagymértékben a korrupciós ügyeket, mint a mostani kormány. Egyszóval nem sikkasztanék el ennyit, azon lennék ténylegesen, hogy az ország felzárkózzon Nyugat-Európai szintre.

Szóval? Lehetek én a következő elnök? (:

2023. máj. 5. 11:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"azon lennék ténylegesen, hogy az ország felzárkózzon Nyugat-Európai szintre."

Jó, de hogyan? Sokan sokféleképpen tudják ezt úgy gondolni, hogy működni fog és a módszerekkel nem biztos, hogy mindenki egyet ért. Biztos vagyok benne, hogy sok Fideszes politikus, legalábbis az elején, őszintén azt gondolta, hogy ugyanez a céljuk és az ő módszereik jobbak, mint az ellenzéknek. Szóval egy "azt akarom hogy /*cél*/" még kevés.

2023. máj. 5. 18:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!