Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar kormány majd mikor...

A magyar kormány majd mikor szándékozik elengedni a Covid miatt kiszabott bírságokat?

Figyelt kérdés
Észak-Macedónia, Szlovénia, Spanyolország, részben Románia is így tett. A magyar kormány miért nem? Esetleg tervben lehet egy ilyen?

2023. máj. 5. 07:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
36%

10! Csak tudod az oltás azt csinálta kicsiben, amit a betegség nagyban. Tehát akinek baja lett a vakcinától, annak nagyobb baja lett volna vagy volt is, ha elkapta, az "éles" vírustól.

Pl. Az oltás beadása valóban hordozta a stroke kockázatát ilyen 1:1000000 arányban, tehát valóban voltak olyanok akik az oltás mellékhatása miatt szenvedtek maradandó egészségkárosodást! De! Aki meg nem volt oltva és úgy futottak bele a covidba a stroke aránya is sokkal magasabb volt. Tehát erre értem hogy aki oltástól meddő lett az a vírustól, ha természetes úton elkapja is az lett volna.

2023. máj. 9. 05:44
 12/14 anonim ***** válasza:
33%

11. Kérlek, anyukám barátjának a férje kutató orvos volt. Megmondta, mi lesz..

Nem jó ez az oltás és nem arra lett kitalálva amire mondták. Aki bevette, az nagy bajban van..

2023. máj. 9. 07:37
 13/14 anonim ***** válasza:
35%

#12 Vagy csak szimplán működött nála az amire "bevette" és nem halt bele a covidba, holott oltás nélkül úgy történt volna.

Tudod amikor a gyerekem azzal jött haza az iskolából, hogy azonnal regisztráljunk - mi - oltásra és ő maga intézte el hogy időpontunk legyen, mivel előző nap meghalt a barátnőjének az anyukája a kórházban, holott egészségügyis dolgozó volt, egészséges, 45 év alatti, akkor vége a mérlegelésnek. Ugyanígy amikor unokatestvérem elmeséli, hogy az ő gyereke osztálytársának mindkét szülőjét megölte a vírus, mert nem voltak beoltva, amikor az iskolánkban sorra tudjuk meg a gyerekektől kinek vitte el az apját, nagyapját, rokonát sorra a járvány és nem voltak beoltva, akkor nagyon más színben látod milyen a kockázata az oltásnak.

Voltam covidos, háromszor. Szerencsére be voltam oltva én is meg a párom is, mert az első kettő halálosan kegyetlen volt és másképp nem éltem volna túl.

Tudod nem nagy bajban vagyunk az oltás miatt, hanem ÉLETBEN!

2023. máj. 9. 08:33
 14/14 anonim ***** válasza:
40%

13. Örülök, hogy neked nem lett bajod. Anyukám volt főnöke az oltás után lett rákos és 3 hónap alatt ment el. Ott nőttem fel szinte a cégnél, nagyon sokat sírtam.

Az unokatestvérem nagypapája is egy nappal az oltás után hunyt el. És a háziorvos nővérkéje is, aki ott kapott szívrohamot közvetlen oltás után. Olvastam sok külföldi cikket, hogy rengeteg nő oltás után vetélt el.

Csak leírom, van egy ilyen oldala is.

Én örülök, hogy titeket véd, de nagyon sok embernek nem volt rá szüksége. Arra sem volt, hogy kötelezve legyen. Vegye fel aki akarja, aki meg nem az ne. Én sem kaptam és egyszer sem kaptam el a vírust.. ;)

Anyukám mellettem volt beteg, nekem semmi bajom nem volt. Neki sem lett semmi baja, pedig 55 éves. Igaz, ő nagyon nem is betegeskedik.

2023. máj. 9. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!