Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a Klárikás trollkodás a...

Mi ez a Klárikás trollkodás a Politika kategóriában?

Figyelt kérdés

2023. máj. 4. 21:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
44%

Igen? Akkor segíts nekem. Mikor volt nagyobb az ország gpd-je, 2009-ben vagy 2022-ben? Mikor volt alacsonyabb a munkanélküliség, 2009-ben vagy 2022-ben? Mikor volt alacsonyabb az államadósság a gpd-hez viszonyítva, 2009-ben vagy 2022-ben?

"Azokra a reformokra nagy szükség lett volna még akkor"

És pontosan melyikre? Pl. a ki nem használt gazdasági konjunktúrára, a honvédség leépítésére? Vagy az állami vagyon kiárusítására orosz és amerikai kezekre, és az ezzel egyenes arányosággal kiszolgáltatottá válni a külföldi érdekeknek?

"Nem lenne ma ennyi birka ember, ha akkor a reformokat véghez hagyják vinni"

Maradjál már. 8 év alatt az egész MSZP nem tudott annyi pozitív indokot felsorolni, ami alátámasztotta volna a magyar költségvetés és államadósság ilyen mértékű elszállását, ígyis Orbánék az utolsó pillanatban jöttek hogy véget vegyenek az ámokfutásuknak

2023. máj. 7. 09:42
 12/13 anonim ***** válasza:

Jézus Isten mi ez a 11-es hsz?

Ja, nem volt ott rendben sok minden, de hálistennek az mszp meg is szívta, és soha többé nem rúg labdába. Nem tudom, innentől mi bajod. Nem lesz többé mszp.

Ja, csak nem a Gyurcsáááány? Hát azért is lépett ki, mert nem értett egyet azzal, amit az mszp csinált, Gyurcsány viszont különutas politikus. Dobrev Klára lesz a miniszterelnök, ha megnyerik a választást, de koalíciós kormányzás lesz, ami valljuk be, minden benne lenne, konzervatív, liberális, szocdem. Újra nyitna felénk Európa. Jobban elviselném, mint ezt a gulyáskommunizmus életérzést :(

2023. máj. 7. 13:00
 13/13 anonim ***** válasza:
44%

"Ja, nem volt ott rendben sok minden"

Ja, hát konkrétan semmi sem.

"de hálistennek az mszp meg is szívta, és soha többé nem rúg labdába. Nem tudom, innentől mi bajod. Nem lesz többé mszp."

Igen, ebben egyet értünk, az MSZP-t szépen szétb#szták gyurcsányék és nekik köszönhetően már sosem fogja visszakapni a régi arcát a párt, de a politikusaik már megkapták a DK-ban a vezető szerepeket(teszem fel a kérdést hogy hány olyan árnyékminiszter lehet, aki volt jelen az MSZP-ben?)

"Ja, csak nem a Gyurcsáááány?"

De, a legnagyobb (elme)probléma vele van

"Hát azért is lépett ki, mert nem értett egyet azzal, amit az mszp csinált"

És pontosan mit csinált az MSZP, amit Gyurcsány ellenzet és amit nem tudott befolyásolni, mint pártelnök vagy miniszterelnök?

"Gyurcsány viszont különutas politikus"

Akkor miért pártszínekben politizál, és nem függetlenként?

"Dobrev Klára lesz a miniszterelnök, ha megnyerik a választást"

Csak nem fogják:D

"de koalíciós kormányzás lesz, ami valljuk be, minden benne lenne, konzervatív, liberális, szocdem."

És ebben a koalícióban ki lenne jelen? Mert én a kiherélt jobbikon meg mszp-n kívül nem igen tudok mást elképzelni

"Újra nyitna felénk Európa."

Ez biztos, ugyanis az EU-nak érdeke hogy újra egy nemzet kiárusító kormányzat legyen

"Jobban elviselném, mint ezt a gulyáskommunizmus életérzést :("

Azt elhiszem, biztos vagyok benne hogy sokkal jobban érezted magad mikor ártatlan emberek szemét lövették ki

2023. máj. 7. 20:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!