Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Joga van a baloldalnak elvenni...

Joga van a baloldalnak elvenni egy országtól azokat a támogatásokat, ami járna neki?

Figyelt kérdés
A baloldali politikusokra gondolok. Pl Gyurcsányra aki büszke is rá

2023. máj. 4. 16:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%

Tudja az EU, hogy a hírös lombkorina sétány árából, mennyi hasznosabb dolog épülhetett volna, vagy lehetett volna...

Ez az egy eset pintosan bemutatja a fideszt, es higy miert nem kapunk tamogatast.

Tegyuk hozza jogosan.

2023. máj. 4. 17:42
 12/20 anonim ***** válasza:
66%

Amúgy hogyan vette el? Felkötött egy baboskendőt az arcára, és kirabolta a Brüsszel-Budapest postakocsit?

Jaja, tudom: kilobbizta. És hogyan csinálta? Ursula szülinapi zsúrján kibeszélte Viktort a háta mögött, és ezzel jól ellenünk hangolta őket?

Nagyon nagyra tartjátok ti ezt a Gyurcsány Ferit, hogy azt hiszitek, ekkora befolyása van. Nagy szart: évek óta téma ez az egést, folyamatosan vizsgálják, és szólítják fel a magyar kormányt, hogy változtasson. Erre van pofájuk előadni, hogy ideológia, meg hazaáruló Gyurcsány :D.

2023. máj. 4. 20:43
 13/20 1112 ***** válasza:

Nem veszi el a baloldal. Mármint, szerintem szándéka sincs rá.

Ha van céljuk ezzel kapcsolatban, akkor szerintem az, ami alap is; hogy úgy kapjuk meg , hogy ha azt az állam kapja, hogy mindenki számára hasznosítható dolog legyen belőle, és lehetőleg vigyázva legyen, hogy Ne legyen túlárazva. Meg még jó amúgy, ha környezetbarát is a dolog, amire költik, nem tudom, talán ez is szempont.

2023. máj. 5. 19:48
 14/20 anonim ***** válasza:

Az EU politikusait nem a magyar demokrácia, vagy korrupció, vagy a magyar emberek helyzete izgatja. Saját érdekeik mentén tevékenykednek. Plusz, mivel a baloldali EP képviselök folyamatosan hazudoznak a fülükbe, még meg is vannak vezetve. Ezek a baloldali politikusok pedig vagy NAGYON buták,vagy szimpla hazaárulók. Mélyen megvetem őket.

Nem mondom, hogy nincs korrupció a Fidesz oldaláról. Van egy csomó hülye intézkedésük is. Viszont több témában a helyes álláspontot képviselik, és ez Brüsszel baja, meg az, hogy mer egy kis, általuk jelentéktelennek tartott ország ellentmondani nekik, felsőbbrendű népeknek!

2023. jún. 2. 07:08
 15/20 anonim ***** válasza:

"mivel a baloldali EP képviselök folyamatosan hazudoznak a fülükbe, még meg is vannak vezetve"

Én viccből írtam korábban, hogy van aki azt hiszi, hogy Dobrevék egy pezsgő melllett jól kidumálják Orbán Ursula szülinapi buliján, de úgy látszik, van aki tényleg kb így képzeli el.

Barátom, felmerült már benned, hogy azok ott az EP-ben más forrásból is tudnak tájékozódni, nem csak Gyurcsányéktól?

2023. jún. 2. 09:46
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem kell mindent szó szerint venni.

Bár, amit a különböző üléseken hazudnak, tódítanak-lódítanak, ferdítenek, eltúloznak, azok is a fülükön át hatnak, nem gondolod?

2023. jún. 2. 18:19
 17/20 anonim ***** válasza:
2009-ben még a Fidesz sivalkodott legjobban az európai unióban, hogy vonják el a pénzeket Magyarországtól. Érdekes :)
2023. jún. 2. 19:50
 18/20 anonim ***** válasza:

"amit a különböző üléseken hazudnak, tódítanak-lódítanak, ferdítenek, eltúloznak, azok is a fülükön át hatnak, nem gondolod?"

Nem erről beszéltem, hanem arról, hogy úgy írjátok le az EP-t, mint az óvodát, ahol a kisgyerekek odaszaladnak egymásra árulkodni és most éppen Ferike és Klárika hazudozása miatt áll Viktorka a sarokban. Még ha így is lenne, akkor is a 21 magyar EP képviselőből 13 Fideszes. Az óvónéni azzal szembesülne, hogy a kölkök kétharmada áll ki Viktorka mellett.

A szomorú valóság az, hogy óvónéni bizony látja, mi történik. A Magyarországon zajló események nagy része igencsak nyilvános, és arrafelé ülnek független szakértők, akik nem a magyar propagandából tájékozódnak. Ezen kívül küldtek Magyarországra szakértőt is, hogy mély elemzéseket folytasson az itteni helyzetről.

Szóval lehet itt előadni, hogy "a baloldal" - jelentsen ez bármit is - hazudozása miatt nem kap pénzt Magyarország, de ezzel azt mondjuk ki, hogy Gyurcsányéknak, akik 12 éve képtelenek a választási győzelem közelébe férkőzni, nyugaton akkora erejük van, hogy csak úgy "elérnek" dolgokat. Hát nem...

2023. jún. 2. 19:51
 19/20 anonim ***** válasza:

Hát, ha csak azokat a gyerekeket hallgatja meg az óvónéni, akiket szimpatikusak neki, a többieket meg nem hajlandó, akkor annol nem születik igazságos döntés.

Mint, amikor valaki csak a saját pártpreferenciájának megfelelő médiát fogyasztja: fogalma sem lesz a valóságról.

Külföldön élő külföldiként meg aztán pláne nem lehet objektív képük, hiszen minden csakis attól függ, ki és hogyan tálalja nekik a magyar helyzetet.

Az elégedetlenkedők pedig mindig hangosabbak, mint akiknek nincs bajuk. Ezért aztán úgy tűnhet, mintha ők lennének többen.

2023. jún. 2. 20:39
 20/20 anonim ***** válasza:
17-es, biztos vagy te ebben?
2023. jún. 2. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!