Pontosan mik a követeléseik a tüntető tanároknak, diákoknak?
Azért kérdezem, mert a béremelés egy jogos elvárás, abban szerintem még a fideszesek többsége is egyetért, hogy szükség lenne rá.
Viszont a tüntetéseken nekem úgy tűnik, kormányváltást is akarnak. Ez már keményebb dió, elvégre 1 millióval többen szavaztak erre a kormányra, mint az ellenzékre. Akkor egy kisebbség nem várhatja el, hogy az ő kormánya legyen hatalmon.
Ezeken kívül mit akarnak még?
Szerintem ezt a kormányváltásos f..szagot mar ti magyarazatok be magatokat...
Szerintem a tuntetesek celja az hogy vehyek eszre mar magukat, es mezdjenwk el dolgozni a magyar emberekert, ne csak a zsebukert....
Ebből is látszik amúgy hogy 100%-ban fidesz propagandát néztek, rengeteg felszólalás, cikk, pontba szedett igény volt a tanárok részéről.
Ha lenne egy szemernyi igényetek a tájékozódásra, akkor minden fent van a neten.
Ha beírod a keresőbe, hogy "tanárok követelései", akkor az első találati oldalon szinte bármelyik linkre kattinthatsz, és megtalálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!