Tanár,diák tüntetés rendőrők túl agresszívan léptek fel? 05.03.-án.
#29 A többseg akarata hogy ne legyen minősegi oktatás, és hogy a rajztanar tanítsa a matekot? Erre szavaztak az emberek?
Indítsunk róla nemzeti konzultációt! Hallgassuk meg az emberek véleményét!
"Már maga a gyülekezés jogsértő volt, aztán még rátettek pár lapáttal."
Amelyik demokráciában a gyülekezés jogsértő, az már rég nem demokrácia.
26
Nem. Pont itt van a probléma, hogy nem a többség akarata mert a többség tisztességtelen módszerekkel manipulálva lett.
Folyamatosan szajkózzák nekik az ilyen meg olyan ellenséget, behülyítik őket mindenfélével mint az LMBTQ és kamu hős színben tetszelegnek mint egyetlen megmentők.
A gyülekezés illegális, ez aztán a demokrácia!
Hajrá fidernyákok, addig örüljetek amíg nem a ti megélhetéseteket teszi tönkre a fidesz és nem nektek kell majd tüntetni. :D
A tanárok hergelik a gyerekeket.
Nem! Egyáltalán nem így van! Az én tanáraim csönben tűrnek mindent, kerülik a politikát, soha nem mondanak semmit. Havi egyszer sztrájkolnak két órát, ez lenne a hergelés?
A tüntetésen egyetlen tanárommal futottam össze, az iskolából más tanár nem is ment ki, mert félnek. Félnek, hogy elvesztik a munkájukat.
17 évesen vannak önálló gondolataim, én teljesen magamtól mentem ki, ahogy számos más diák is.
Könyörgöm, nem 6 éves, elsős gyerekekről beszélünk, hanem már majdnem felnőtt középiskolásokról vagy egyetemistákról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!