Bayer Zsolt miért beszél úgy mindig, mint akinek
székrekedése van?
Figyelt kérdés
Értem én hogy mindenkinek van egyfajta beszédstílusa, de sokszor mikor beszél, olyan mintha a kert végi budiban filozofálna. Vagy csak nehezen találja a szavakat és ezért erőlködik és nyökög folyton?
Kinézetre meg olyan, amikor a wishről rendeled meg az orosz propagandistát Vlagyimir Solovjovot.
2023. máj. 3. 22:07
2/10 anonim válasza:
Pacsi, én is így látom:).
Így akarja felhívni az értelmességére a figyelmet, és hogy jobban figyeljenek rá. Meg azt is szokta, hogy úgy kérdez, hogy a másik fél válasza is az ő véleményével egyezik.
2023. máj. 3. 22:17
3/10 anonim válasza:
Kérdező, te láttad/hallottad már beszélni Váncsa Istvánt, Puzsér Róbertet és Richard Questet? Persze, Gyurcsány Feri idegbeteg szónoklatai is megérnek egy misét, miközben össze-vissza rángatózik... :)
2023. máj. 3. 22:33
4/10 anonim válasza:
...és persze a vén pedo Daniel Cohn-Bendit-ről sem szabad megfeledkezni. Úgy beszél, mint aki épp az ideg összeroppanás kapuján kopogtat. :)
2023. máj. 3. 22:35
5/10 A kérdező kommentje:
Persze, nem mondom hogy ők nem idegesítőek (mondjuk Puzsér engem fura módon nem zavar), de Bayer egy egészen új univerzum. Ha a Bayer show aláfestéseként wc-papír tépős és wc-lehúzós hangeffekteket raknának be, a szórakoztatás egy új formáját hoznák létre. Meghitt hangulata lenne a műsornak.
2023. máj. 3. 22:39
6/10 anonim válasza:
Tuzsér
2023. máj. 3. 22:50
7/10 anonim válasza:
Mert mindig be van xarva megint a végrehajtók mennek rá mert nem szereti fizetni az elbukott pereket.
Egy rettentő primitív személy aki csak 60 iq alatti egyének tudnak hallgatni, fölötte max kiröhögik.
2023. máj. 3. 23:24
8/10 anonim válasza:
Nagyon régen nézegettem amikor volt még az a tv csatorna már a nevére sem emlékszem olyan régen volt, de a Világpanoráma is ment rajta. Echo tv.
Bayer és vendégei érdekfeszítő párbeszédeit különös értetlenséggel követtem
- Egyetértértesz abban
- Teljesen!
- Az kell mondanom kedves barátom egyetértek veled. Egyetértesz?
- Iszom szavaikat.
- Teljesen igazad van Barátom. Egyetértesz.
- Abszolút igazad van.
- Köszönöm, hogy megtiszteltél a varázslatos jelenléteddel, amellyel emelted a műsor szinvonalát.
- Én is köszönöm a meghívást.
- Igazad van!
2023. máj. 4. 00:42
9/10 anonim válasza:
Tudatosan stresszeli magát. Az a baj vele, hogy közterületen üvöltözi hogy mennyire elege van (mint mindenkinek), de arról már lövése sincs hogy mit és hogyan kéne másként csinálni.
2023. máj. 4. 01:28
10/10 anonim válasza:
#8: Pontosan ugyanilyen "érdekfeszítő" párbeszédek mentek korábban az ATV baloldali Újságíróklubjában, ahol Avar János, Mészáros Tamás, Bolgár György és Németh Péter bólogatott egymásnak minden hétfőn, tizenvalahány éven keresztül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!