Meg fog valaha bukni ez a fidesz- diktatúra?
"nyakig benne vagyunk. Ez rajtatok múlik"
Ha te is benne vagy, akkor rajtad is múlik, nem csak a többieken.
Igen, megfog bukni! Hasonló sorsra fog jutni, mint a Gyurcsánykormány.
Minden esély megvan rá, hogy 2026 választásokig se fogja kihúzni.
Egyre többen és aktívabban tüntetnek az emberek, oktatás miatt, egészségügy, vagy magas infláció miatt, és még hosszan lehetne írni.
A lakosságnak betelt a pohár, elegük lett ebből a Maffiakormányból.
A tüntetések nagyobbak és gyakoribbak lesznek, míg végül egy polgárháború is lehet belőle.
Rajtam kívül még nagyon sokan vannak hasonló véleményen.
"Rajtam kívül még nagyon sokan vannak hasonló véleményen."
Aha.
Most volt 1 éve a választás. Az a "sokan" pont egy újabb fidesz-kdnp győzelemhez volt elegendő.
Nem zavaró, hogy minden választás előtt ugyanezt képzelitek és sorra kiderült mekkora butaság volt?
"polgárháború is lehet belőle. Rajtam kívül még nagyon sokan vannak hasonló véleményen."
Ha olyan sokan lennétek, pont semmi szükség se lenne polgárháborúra, csak hát ugye...:
Jólvan gyerekek nevesetek csak, de a Fidesz jelenleg is a szakadék szélén táncol. Ha valaki képben szeretne lenni, a magyarpolitikával, akkor a magyar híroldalakat felejtse el.
Lövésetek sincsen, hogyan működik a magyarpolitikairendszer!
Ti rajtam nevetek, én meg rajtattok.
Te vagy a mindent tudó? Nem zavar téged kicsit sem, hogy a magyarokat eláruló álmagyar ellenzéki EP képviselők mindenfélével beetetik a nyugati sajtót és politikustársaikat? Ja, amikor meg egy nyugati újságíró idejön és szembesül a valósággal és ezt lemeri írni, akkor otthon úgymond letiltják őt.
Tudjátok mi a diktatúra szó jelentése? Szerintem nem! Magyarországon NINCS diktatúra.
#37 Tükörbe néztél?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!