Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A honvédelmi ismeretek oktatás...

A honvédelmi ismeretek oktatása keretén belül nálunk is várhatók hasonlóan cuki iskolai menetelések?😻

Figyelt kérdés
[link]

2023. máj. 2. 20:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"A honvédelmi ismeretek oktatása keretén belül nálunk is várhatók hasonlóan cuki iskolai menetelések?😻"

Ne butáskodj, Vityáék ilyesmire nem fognak költeni!

2023. szept. 17. 11:46
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Előbb iratnám a gyerekemet magán iskolába, mintsem hogy ilyen hazafiaskodó bohóckodásokra rángassák.
2023. szept. 17. 11:49
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem lesznek ilyenek! Mert amúgy egy általános iskolás milyen hasznát venné bármiféle "honvédelmi ismeretnek"?
2023. szept. 17. 11:52
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Most már táborokat is szerveznek. Van benne bőven általános tábor is.

[link]

2023. szept. 17. 21:54
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
#14. Előbb katéterezném meg magat a kerti locsolóval, mintsem hogy egy ilyen agymosó "táborba" beirassam a gyerekemet.
2023. szept. 18. 00:16
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha kötelező lesz, mint egyházi iskolában a reggeli ima. Jön a kisdobos, jön az úttörő, jön a KISZ, jön a PÁRT. Visszamegyünk 1989-be.
2023. szept. 18. 22:38
 17/17 anonim ***** válasza:

A választ nem tudom, nem értem! Voltam KATONA(ruhában) és volt olyan aki azt hitte katona vagyok! Egy idegen laktanya udvarán caplattam, majd egy őrmester elhatározta megtanít menetelni! Mivel nem bizonyultam jó tanulónak,

jeleztem, hogy honnan jöttem és tankolni kellene, nehezen de megértette!!!!Egy másik alkalommal, térkép alapján x helyről y helyre kellett menni, fél óra volt a térkép tanulmányozására és csoportok indultak, időre kellett menni, a dolognak így lett verseny jellege!!!!

Utolsónak indultam, megnéztem a térképet, ez az út, az a falu és az a magasfeszültségű vezeték, OKÉ!! Ez nagy hiba volt, ez a kifejezés nem volt rendszeresítve! Lett egy utasom, aki aztán kifogásolta, hogy lassan haladok, de mondtam nem fogok veszélyes előzgetésekbe kezdeni, úgyis utolsók vagyunk, ne hogy elsők legyünk!!! Szembe jött egy 'kolléga', bár

megkérdezte, hova kell menni, de válaszolni nem tudtam mert már látni sem lehetett!!!! Utolsók már nem leszünk!!! Földútra mentünk, előttünk legalább 50 autónak kellett volna elmenni, látsz itt olyan nyomot? Nem!!

Harmadik sebességgel alapjáraton mentem a por miatt, majd egy katona jött

elénk: hányadiknak indultatok? Utolsónak, még senki sem ért ide!!!!!!

Sofőrök voltunk minden, a TÉRKÉP ismeretnek, a kiképzés részének kellet

volna lenni???? Vagy már a jogsinak is!!!!!

nov. 9. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!