Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Facebook miért nem tiltja ki...

Facebook miért nem tiltja ki az álprofilokat, amikor az orosz propagandát kommentelik és teszik ki üzenőfalra?

Figyelt kérdés

Több poszt alatt is láttam, orosz trollokat, felismertem pár napos profil, virág hátérkép, virág borítókép, megosztások közt csak az orosz propaganda, meg az a népírtás álhír, ami miatt igazából kirobbant a háború.

Jelentettem vagy 10et, és egyet se törölt le a Facebook álprofilokat.

2023. máj. 2. 16:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem politikai oldal szerinti narratíva vagy veleménytől függetlenül nem kellene senkit jelentgetni meg törölgetni. Szereintem a baj fő forrása ez amikor valaki erre felhatalmazva érzi magát az egy sunyi szar alak. Nekem valahogy soha nem jutott eszembe. Ha valakivel vitatkozom megprobalom az érveimmel meggyőzni, ha azzal sem megy akkor ott hagyom. Nem sérti az önérzetem mert nem a saját szemét dombom ahol beszélünk.
2023. máj. 2. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!