Mikor lenne jobb a magyaroknak? Melyiket szeretnéd? Ha Kína vagy az USA lenne a legerősebb ország a következő évtizedekben?
"néhány elemzés szerint Kína letaszíthatja a trónról"
Igazából én ezt csak gazdasági értelemben olvastam, de a nagyob GDP még nem hozza magával az elsőséget.
"Tőlem deportálhatják az egész családomat is Szibériába, csak ne legyen Gyúrcsány meg lmbtq."
Ha ezt kicsit is komolyan gondoltad, az nagyon elgondolkodtató...
Kína.
Az USA már eleget volt az élen, szivárgott is onnnan sok rossz dolog Európába. Úgy, hogy ez az ország ráadásul kereszténynek módjára magát. Ugyan milyen példát mutattak a keresztény amerikaiak a világnak?
Elég volt az USA egyeduralmából, elég volt abból, hogy most is folytatja a hidegháborút Oroszországgal (hiszen nem véletlenül szponzorálják az orosz-ukrán háborút...)
Jöjjön Kína, legyen új vezetője a világnak!
Hol lenne jobb élni? Az USA-ban, vagy Kínában?
Miért mennek inkább egyetemre a fideszes oligarchák gyerekei az USA-ba, ha Kína meg Oroszország az álomkép?
"nem gondolta komolyan. Csak a fideszeseket parodizálja"
Reméltem, de az az ijesztő, hogy nem is tűnt túlzónak. :/
"Hol lenne jobb élni? Az USA-ban, vagy Kínában?"
Mondjuk iszonyat nagy kreténség ezt így megközelíteni, mert te nem élsz se az USA-ban, se Kínában.
Te Magyarországon élsz, és ahogy az USA nem teremtett itt földi paradicsomot, úgy Kína se fog.
Ergo nekünk totál kva mindegy, hogy melyik a vezető nagyhatalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!