Fidesz "bábjátékot" játszik Budaházyval és a Mi Hazánkkal? És ők még tapsolnak is hozzá? Fideszes főügyész elítéltette, Budaházy meg lenyilatkozza hogy közös győzelem a Fidesszel a szabadulása? Kutyakomédia vagy mi?
Budaházy: Közös győzelem volt, még a fideszeseknek is
://444.hu/2023/05/01/budahazy-kozos-gyozelem-volt-meg-a-fideszeseknek-is
2022. március 16-án új elsőfokú ítéletet hozott a Fővárosi Törvényszék az úgynevezett Hunnia-perben. Budaházy Györgyöt tizenhét év fegyházra ítélte, feltételesen sem bocsátható szabadlábra. Az eddig előzetesben, házi őrizetben töltött időt beszámítják. Az ítélethirdetés után Budaházyt letartóztatták.[20]
2022. október 27-én kiengedték a börtönből és házi őrizetbe helyezték.[21]
2023. március 9-én a Fővárosi Ítélőtábla 6 évre enyhítette a szabadságvesztés időtartamát.[22]
2023. április 27-én Novák Katalin köztársasági elnök a Hunnia-ügy elítéltjeit felfüggesztette a szabadságvesztésük letöltése alól.[23]
10: persze, ez is játszik, a választások előtt a fideszes tévékben csomót futtatták a MH-t, hogy kicsit feljöjjön a választásokra, és megossza az ellenzéki szavazatokat
Mindaddig érdeke a fidesznek, amíg nem nőnek túl nagyra, de persze szélsőséges pártként erre amúgy is kicsi az esélyük, hogy a fidesz riválisai lehessenek.
mert szerintem Budaházy nem hunyászkodott volna meg, ha csak a saját életéről lett volna szó).
Hát nekem nem ez jön le abból, hogy pár napja még a börtönkörülmények miatt rinyált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!