Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az jobbsi kérdések közül...

Az jobbsi kérdések közül mennyi a trollkodás?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni, hogy valóban ennyire buták egyes emberek, vagy valaki viccből tesz rá két lappáttal Orbán propagandájára, kérdések formájában.

Pl: Jólét van, mert az emberek megveszik drágán is az élelmiszert. Amerikában betiltották a nő és férfi szavakat. A Fideszt az ország 2/3-a támogatja. Kétmilliárd USD-t kapott a baloldal. A baloldal erőlteti, hogy katonákat küldjünk Ukrajnába. És a többi...

2023. máj. 1. 22:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem te vagy a buta, ha nem látod, hogy baloldalon ugyanez megy.
2023. máj. 1. 22:24
 2/11 anonim ***** válasza:
86%

Talán ez így van kitalálva, hogy ne fagyjon be a politikai rovat.

Van az a félkegyelmű, aki ismételten írogatja "oroszok az édestestvéreink"

2023. máj. 1. 22:25
 3/11 anonim ***** válasza:
13%
Zérus.
2023. máj. 1. 22:28
 4/11 anonim ***** válasza:
47%

2016-os cikk, azóta is ez a tendencia:

[link]

2023. máj. 1. 22:28
 5/11 anonim ***** válasza:

#2 "Van az a félkegyelmű, aki ismételten írogatja "oroszok az édestestvéreink""

Az egy sima mezei troll, mindenhová beírja. Az egyik ugrik rá mert azt hiszi fideszes, a másik meg azért mert azt hiszi ballib aki direkt trollkodik ezzel a baromsággal. Közben meg csak röhög a többiek reakcióin.

2023. máj. 2. 00:16
 6/11 anonim ***** válasza:
ha választ tudsz adni,hogy a libsi kérdések közül mennyi a troll, akkor megkapod a választ a kérdésedre.
2023. máj. 2. 08:24
 7/11 A kérdező kommentje:

A libsi kérdések között egyértelműbb. Pl: "Ferenc pápa megszentelte Orbánt és így még 100 évig úrralja Magyarországot?"

A jobbsiknál viszont nem. Úgyértem, egy normális ember megérti, hogy miért kell Orbánnak bizonyos dolgokat mondania, és közben tudja, hogy mekkora része kamu. Viszont akik itt ismétlik, vagy rá is tesznek még egy lapáttal, azoknál nem egyértelmű, hogy túlbuzgó hithű fideszesek, vagy csak vicceskednek.

2023. máj. 3. 11:47
 8/11 anonim ***** válasza:

"nem egyértelmű, hogy túlbuzgó hithű fideszesek, vagy csak vicceskednek"

Ha tudod, hogy nem egyértelmű, akkor mégis milyen választ vársz a kérdésedre?...

2023. máj. 3. 12:35
 9/11 A kérdező kommentje:

8-as, mi van?!?! Nekem nem egyértelmű, pont emiatt kérdezem. És nem várok valamilyen választ, hanem kiváncsi vagyok, hogy ki mit gondol.

A hülye kötözködés helyett tudnál esetleg a kérdésre válaszolni?

2023. máj. 3. 20:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Tudnék, igen: 29,08%.
2023. máj. 3. 21:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!