Soros György miért nem adományozott többet 1 millió $-nál az iszapkárosultaknak?
Igazán van neki mit a tejbe aprítani és ráadásul elég hamar megtérül neki
Pl: devizák bedöntése stb stb.
Jó persze teremt munkahelyeket is :D
Azért tettem fel ezt a kérdést, mert a fickó milliárdos! Dollárban, nem pesoban szóval megengedhetné magának! "És TE miért nem adományozol Százezer forintot?Havolta megtérül.
Ez a válasz 82%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:14"
Ha én 100 ezret adományozok, akkor éhenhalok! Ha Soros György adományoz még 1 millió $-t kb- 4-5 hónapon belül visszajön neki a pénz! Ezért!
Kedves 53-as! Elhiheted, hogy magyar vagyok
Kedves norbi88
Nem vagyok "tipikus netnáci" Nemrég lettem Jobbikos, de nem vagyok antiszemita (nem érzem magam annak)
Nem turkálok más zsebében! Mindenki tudja róla, hogy milliárdos és ennyire nem kéne sz*pni a faszát, mert elég sok embert hozott már sz@r helyzetbe, a kis mókája a fontal!
Ja és már küldtem nem egy SMS-t, de mindegy!
Sajnálom ha közfelháborodást váltott ki a kérdésem
-.-
nem azt mondtam, hogy menjen a p*csába, mert adományozott, nem kéne félreérteni! Annyit kérdeztem csupán, hogy ha már 1 milla kicsúszott a farzsebéből, miért nem csúszott ki több is?
De ezt meglehetne még kérdezni sok-sok multimilliárdos magyar üzletembertől
"Azért tettem fel ezt a kérdést, mert a fickó milliárdos! Dollárban, nem pesoban szóval megengedhetné magának!"
Mindenki annyit ad amennyit akar, nehogy már mi mondjuk meg, hogy te menyit adjál.
Lefogadom, hogy ha nem adott volna semmit akkor nem lenne ilyen nagy baj mert senki fejében nem fordult volna meg a kérdés. Akkor azt is kérdezhetnénk, hogy Bill Gates vagy az angol királynő miért nem adományoz. Sorosnak kötelező?
Vona miért nem segít? Ez aztán egy provokatív kérdés. Vona Gábor milliárdos?
Kik is próbálták már hetekkel a katasztrófa előtt a szivárgó tározóra felhívni a média figyelmét (sikertelenül) ?
Amúgy többek közt Vona Gábor hozta létre azt a Magyar Gárdát -ami ugyan a zsidó háttérhatalom üldözése miatt civilben- , de most is a súlyosan mérgező, fertőző Kolontáron próbál segíteni. Akkor is ott segítenek, ha a média kussol róluk, ill. senki nem támogatja őket egy forinttal sem. Ha viszont egyenruhában akarnának segíteni kaphatnának egy 150 ezer forintos csekket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!