A Fidesz miért nem teszi bele az alkotmányba a készpénzhasználati jogot?
Aki itt bem kepes racionálisan gondolkodni, sz te vagy,
Kb. minden mögé összeesküvést képzelsz be mert nem érted a miértjét...
Erre igencsak kevés az esély...
#31 Te nem érted a miértjét, de te még csak nem is akarod megérteni. Vakon elfogadod, hogy a hatalom mindig igazat mond és jót akar neked.
#32 Ez pont hogy borítékolható, még csak nem is biztos, hogy a készpénz kivezetése után.
"Vakon elfogadod, hogy a hatalom mindig igazat mond és jót akar neked."
Nem éppen. Csak épp nem találok ki agyatlan meséket, hogy értelmetlen és irreális összeesküvéseket sző.
Te az a fajta vagy aki csakazértis beleugrik egy kútba mert a hatalom azt mondja hogy ne tedd... :D
#34 Miért lenne irreális? A covidiktatúra ellen tüntető kanadai kamionosokkal már megcsinálták. Az Európában élő orosz állampolgárokkal szintén.
#35 Te vagy az, aki ha a hatalom azt mondja, hogy ugorj bele a kútba, akkor megteszed, és aki nem ugrik bele, azt konteósnak nevezed.
"A covidiktatúra ellen tüntető kanadai kamionosokkal már megcsinálták"
Nem, az ártatlan polgári lakosok szabadságát törvényellenes módon gátló kamionosokkal tették ezt. Érdekes hogy egyszer még a szabadságjogaidon hőzöngsz, most meg teljesen normálisnak tartod hogy emberek másokat jogtalanul korlátozzanak a szabadságukban, és azon hisztizel hogy az ilyen tettek ellen értelemszerűen fellép az adott kormány. Ezért - is - irreális, hisz még a saját elveidet is ott hazudtolod meg, ahol neked kényelmes, csak hogy ragaszkodhass a konteóidhoz bármi áron.
Pont fordítva van.
Alapból elutasítasz bármit legyen az jó vagy rossz kizárólag azért, mert a "hatalom" mondja.
Ez a faék egyszerű gondolkodásmechanizmus.
Én képes vagyok gondolkodni és kiszűrni mi jó és mi nem az.
Te meg erre nem vagy képes így azt a számodra egyszerű utat választod, hogy mindent rossznak állítasz be mert azt még meg tudod csinálni.
Amit meg nem értesz arra kitalálsz valami konteót, hogy a rossz dolgok közé tudd besorolni.
Minden konteós ilyen...
#37 Szóval szerinted bármilyen diktatúra ellen lázadókkal szemben jogosan lép fel a diktatúra? 1848-ban vagy 1956-ban is jogos volt a forradalmárokkal szembeni fellépés és megtorlás?
#38 Én veled ellentétben képes vagyok önálló gondolkodásra, és kritikusan állok ahhoz, amit a médiában hallok. Mondj egy dolgot, amit a kedvenc médiádnak nem hiszel el!
“ 34 Miért lenne irreális? A covidiktatúra ellen tüntető kanadai kamionosokkal már megcsinálták. Az Európában élő orosz állampolgárokkal szintén.”
Az megvan hogy a nagy HŐSŐD akit vakon ímádtok már a digitális rubel bevezetésén dolgoznak már a bankok bevonásával?
Na most már legalább tudod
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!