Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vágó István tekinthető-e a...

Vágó István tekinthető-e a politika áldozatának?

Figyelt kérdés
Pártállástól függetlenül: nagyon jó műsorvezető volt, élvezetes, tartalmas vetélkedőket vezetett, nem kis sikerrel. Biztos ez is járt egyféle stresszel. Viszont ahogy aktívan kezdett politizálni, ahelyett hogy nyugodt életet élt volna, mégnagyobb stressznek tette ki magát. Belegondoltam, hogy a történelem folyamán mennyi embert vitt el a politika miatti stressz, mennyi ember halálában játszott ez közre. Gondolok a politika miatti stresszre, ami növeli a szívroham esélyét. Pláne bizonyos kor felett. Az ilyen emberek, mint pl Vágó István, átvitt értelemben tekinthetőek-e a politika áldozatának? S vajon megérte-e ez az áldozat?
2023. ápr. 29. 11:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Isten nyugosztalja!
2023. ápr. 29. 12:13
 12/28 anonim ***** válasza:
40%

Nem tekinthető a politika áldozatának, sőt. Éppen azért választotta azt, mert fontosnak tartotta, hogy felemelje a szavát. Hogy jó helyen, jó módon-e, az más kérdés.

Viszont tekintsd nyugodtan a politika áldozatának az egészségügyet, az oktatást, és mindazokat, akik emiatt haltak, nyomorodtak meg. És még jó sokakat, akik fognak. Továbbá tekintheted a politika áldozatának a kiirtott erdőket, a rettenetesen rossz utakat, a hiábavaló építményeket, azokat, akik emiatt külföldre kényszerültek, valójában egy rendkívül szűk rétekgn kívül az egész társadalmat. Amely mindezt tűri, sőt élvezi.

2023. ápr. 29. 12:39
 13/28 anonim ***** válasza:
53%

A megítélése lett a politika áldozata.

Amikor elkezdett a DK-hoz dörgölőzni, akkor még azoknál és rohamosan esett a népszerűsége akik műsorvezetőként kedvelték.

De ezt csak magának köszönheti. Tanulhatott volna Doszpot Péter példájából.

2023. ápr. 29. 12:52
 14/28 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem felesleges ezt ilyen színpadias megközelítésben szemlélni.

A hirtelen halálához bizonyára hozzájárult a stressz és persze, ez egy nem túl népszerű ellenzéki párt politikusaként hatványozottan része lehetett az életének.

De Magyarországon a stressz eleve népbetegség, aminek számos összetevője van. Sokan halnak meg közvetlenül, vagy közvetetten a stressz miatt.

Fájdalmas veszteség, ahogy minden halál az. Felesleges ebből még nagyobb drámát csinálni.

2023. ápr. 29. 13:04
 15/28 anonim ***** válasza:
19%
Két pfizer után, csoda, hogy idáig kihúzta.
2023. ápr. 29. 13:08
 16/28 anonim ***** válasza:
87%
Nekem is megvan Vágóról a véleményem, de könyörgöm... Hagyjátok már! Halottról csak jót. Elég lenne egy "Részvétem" is.
2023. ápr. 29. 13:31
 17/28 anonim ***** válasza:
26%
Ha csak simán visszavonul, és nem kezd politizálásba, lehet, ugyanígy meghalt volna ebben a korban, nem tudhatjuk. Sőt lehet, hogy hamarabb, mert elvitte volna a bánat, amiért a kutya nem foglalkozik vele, és nincs a hírekben. Nem mondható, hogy túl fiatalon halt volna meg.
2023. ápr. 29. 13:46
 18/28 anonim ***** válasza:
60%
Weis István lehet, hogy Budaházy szabadon engedésén hergelte fel magát, ráadásul a Szent Atya is eljött Magyarországra, ez már sok lehetett a szívének!
2023. ápr. 29. 18:22
 19/28 anonim ***** válasza:
81%
Ő maga választotta a politikai palettát amikor belépett a debil koalícióba!
2023. ápr. 29. 22:35
 20/28 anonim ***** válasza:

Igen ateistaként, lehet, hogy nem örült a pápalátogatásnak, ez nekem is eszembe jutott.

Egyébként ez a fajta hirtelen halál, hogy este még kutyabaja a facebook-ra posztol, reggel meg már halott, ezzel szerintem sokan kiegyeznénk.

Nyugodjon békében!

2023. máj. 1. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!