A fideszeseknek mi a bajuk a jóléttel és a korrekt fizetéssel, megélhetéssel? Ők miért nem ragaszkodnak ahhoz, hogy ha már rekordmagas inflációban élnek, a kereset is Nyugat-európai legyen?
"De tessék körülnézni nyugaton, a németeknél. Vajon miért olyan gazdagok? Azért, mert nálunk az oktatási rendszerben alap a közgazdaságtani oktatás."
Ez nem igaz, náluk sem alap.
31: Nekem viszont tényleg, most már elég nagy értékű Bitcoin és Ethereum befektetésem van. Már 7 éve veszem mindig, a nagy korrekciók után. Még akkor is vettem BTC-t több, mint $10000 dollárért, amikor $600 volt az árfolyam. Az ma x48. Ki lehet számolni gyorsan fejben, most mennyit ér. Egy nagyságrenddel többet hozott, mint az ingatlan. Utálják is az ingatlanosok, amikor megemlítem. Később is mindig vettem, 2018-ban, 2020-ban és idén is. Ez nekem nem lopott, sikkasztott pénz, hanem amit becsülettel megkerestem, azt fektettem be. Az is megér egy misét, hogy sok ingatlanbefektető honnan szerezte a rávalót. Nem kell aggódni, én biztos nem kerülök utcára. Sem börtönbe.
Nem csak az infláció a gond a Fidesszel. A demagógia, az uszítás mindenki más ellen, az akaratosság, az erőltetés, a szigorodó kontroll, a korrupció, ebben a sorrendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!