A Fideszesek miért dollárbaloldaloznak, meg $baloldaloznak?
Ne feledd el, hogy nem túl okos emberekről beszélünk! Nekik szükségük van ellenségképre és egyszerű, buta jelzőkre, amikkel a gyűlöletüket kifejezhetik.
Ez kb. ugyanaz a jelenség, amikor a dühös óvodás azt mondja a társának, akire haragszik, hogy "Csúnya vagy! Nem leszek a barátod!"
A fideszesek értelmi színvonalán szükség van ilyen gyűlöletkifejező indulatszavakra, mint a "migráncs", a "dollárbaloldal", a "sorosbérenc", a "gyurcsányshow", stb.
Ezen a szinten vannak - de mégis mit vársz azoktól, akik ilyen politikai szlogenekre gerjednek, hogy:
"Piros lett a paradicsom, nem sárga, Magyarország előre megy, nem hátra"
"Az anya nő, az apa férfi."
stb.
- nem agysebészekről beszélünk, nem is filozófusokról, hanem a fidesz-nyáj csordalényeiről, akiket egyszerű, primitív vezényszavakkal kell terelni és megfelelő gyűlöletmunícióval ellátni, hogy szépen rajban maradjanak.
"Pontosan azért, amiért gyűlölik a tanárokat és a jó oktatást. Ennyi eszük van."
Én nem vagyok Fideszes és gyűlölöm az oktatást és a tanárokat, és buta sem vagyok, jelenleg egyetemre járok és le akarok lépni ebből az országból.
Persze nem utálok mindent az oktatásban és nem is utálom az összes tanárt se, de így általánosságban mindkettőt utálom és remélem nem is lesz fizuemelés nekik, pedig vannak normálisak is, értük kár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!