Miért nincs egy karizmatikus ember, aki normális ellenzéket alakítana, normális programmal?
Mindenki látja, hogy a fidesz nem jó, mindenki szidja is őket. Lenne igény valami újra, mondhatni ez egy hiány a piacon, egy rés. Manapság már a legapróbb piaci rést is azonnal betömik minden területen.
Olyan sok tanult, intelligens fiatal van, akik még talpraesettek, lendületesek is. Miért pont erre (az ellenzék vezér) pozícióra nem tör senki? Ha előlépne egy szimpatikus, értelmes ember, szerintem abszolót befutó lenne a magyaroknál. Ki mit gondol erről?
Mzp az volt 1 ev alatt lekarakter gyilkoltak.
Amugy 1 ember nem eleg egy jol mukodo csapat kene aki lefedi az orszagot.
De van am sok ujabb part is momentum, mi hazank, ujvilagneppart, mmm ezek viszonylag frissek joreszt uj arcokkal, csak ugye a tobbseg a megszokottat latja csak, fel a valtozastol.
4#
24,444,telex ..ezek jobbak,hiteles források?
Biztos létezik ilyen személy.
Ha túl nagy a szája, ha nyíltan óbégat stb.
Tudja milyen következményei lennének.
1) Én félek a karizmatikus politikusoktól.
2) Politikától függetlenül: le kellene szokni arról, hogy mindenki tudja, szereti, utálja, mert én tudom(?), szeretem, stb...
Volt egy kollégám, aki, ha azt mondtam, hogy x műfajt nem szeretem, mindig kioktatott, hogy azt MINDENKI szereti. Hangsúlyozom, ez politikamentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!