Donáth Anna még mindig helyesli hogy nem jönnek az Uniós pénzek?
Nem tudom, de én helyeslem! Máris kikényszerítettek néhány fontos lépést a rezsimből ezzel az eszközzel, de még többet kellene, különösen a korrupció megfékezése terén!
Nyugi, a végén meg fogjátok köszönni, hogy az EU olyan garanciákat vár el, amelyeknek a betartása esetén nem tudja a kormányotok szétlopni előletek az általunk, európai adófizetők által befizetett pénzösszegeket, amelyeket nem Tiborcz István és Mészáros Lőrinc megsegítésére küldünk Magyarországra, de nem is fideszes polgármesterek lombmentes lombkoronasétányaira, hanem MAGYARORSZÁG FELZÁRKÓZTATÁSÁRA, a magyar vállalkozások, települések, civil szervezetek és a magyar emberek megsegítésére szánunk!
Nektek lesz jobb, ha több jut el hozzátok és kevesebbet lop szét a kormányotok!
Én helyeslem, dögöljön éhen a fidesz és a szavazóik.
A polgármestereky cégek, főváros meg kapja meg direktbe a támogatást a patkány fideszesek helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!