A negyedik kétharmadot is ki fogja harcolni a baloldal?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 25. 15:16
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
30 szavazat
1/30 anonim válasza:
Ehhez a baloldalnak nincs sok köze.
2/30 anonim válasza:
ha rovábbra se veszik észre,hogy a magyar tásadalom kevésbé balos beállítottságú,akkor igen
4/30 anonim válasza:
#2: A magyar társadalom épp kétharmaddal hatalmon tart egy olyan pártot ami jellemzően balos intézkedéseket hoz (árstopok, piaci manipuláció stb...)
5/30 anonim válasza:
Inkább 4/5-öd lesz az a 2/3-ad.
Minden egyes ember aki az összefogásra szavaz, támogatja Orbán Viktort és a Fideszt.
Amennyiben ezek az emberek elfelejtik az összefogást és elkezdenek a kisebb pártokra szavazni, újra lesz esély a kormányváltásra.
Én azt szoktam mondani, aki ma nem akar kormányt váltani az vagy a Fideszre, vagy az összefogásra szavaz!
6/30 anonim válasza:
Ezzel a választási rendszerrel? Ha kell a választás előtti éjszaka irnak át rajta valamit, csakhogy kijöjjön a matek.
7/30 anonim válasza:
Ha az ellenzék továbbra sem nyugdíjazza a Gyurcsány családot, akkor nagy valószínűséggel igen.
8/30 anonim válasza:
Már a negyedik meg is volt, 2010,2014,2018,2022.
9/30 anonim válasza:
#6 - Más választási rendszerben nem lenne 2/3-ad, de akkor is magabiztos Fidesz győzelem lenne.
Amíg nincs elég választója egy vagy több ellenzéki pártnak együtt, addig elveszítik a választást. Majdnem mindegy, hogy a parlamenti mandátumokban meglesz-e a 2/3 vagy sem. Kormányozni 50%-os többséggel is nagyon jól lehet.
10/30 anonim válasza:
8#👍
Így van, már megvolt.
Az ötödik is szerintem esélyes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!