Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy kiderült, kik a legnagyobb magyarországi haszonélvezői a Soros-dollároknak?

Figyelt kérdés

[link]

Ha nem akarja valaki megnyitni a cikket (vagyis nem "terheli" magát azzal, hogy megismerjen fontos összefüggéseket), itt vannak a jómadarak:

A több százmillió forinttal kitömött Civil Kollégium Alapítvány korábban azt a Hallgatói Hálózatot is koordinálta, amelynek tagjai 2013-ban és 2014-ben számos utcai demonstráción, köztük a Fidesz Lendvay utcai székháza elleni támadásnál is ott voltak.

Százmilliós nagyságrendben ömlött a pénz az Alternatív Közösségek Egyesületéhez, amely már tavaly elkezdett tüntetéseket szervezni az épülő debreceni akkumulátorgyár ellen.

Bőven jut Soros-dollár a Magyar Helsinki Bizottságnak, amely vezető szerepet játszott korábban a hazai börtönbizniszben.

A spekuláns régi harcostársai által vezetett angliai Sigrid Rausing Trust nevű NGO - amely emberi jogi mozgalmak támogatására szakosodott - az Open Society Foundations után a legnagyobb finanszírozója a hazai Soros-hálózatnak.

Az LMBTQ-aktivisták sem maradnak Soros-közeli pénzek nélkül: a Háttér Társaság, a NANE és a Patent Egyesület együtt közel 300 millió forintban részesült.

Ráadásul egyértelmű az is, hogy a befogadás, a nyitottság és a közösségépítés jól hangzó célkitűzései gyakran előfordulnak a Soros-alapítvány által indított pályázatokban, de valójában a programok célja a hagyományos társadalmi normák fellazítása.

2023. ápr. 25. 09:29
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
81%

Sosem gondoltam volna, hogy most, hogy kiderült, hogy az oktatás a teljes összeomlás határán van, ezért is Soros a hibás, felfoghatatlan...

gondolom, akkor a 800 felmondott orvos útját is ő fizette, aki külföldre ment dolgozni

2023. ápr. 25. 09:34
 2/24 anonim ***** válasza:
89%

En sem azzal nem terhelem az 1 bites agyam, hogy elolvassam a cikket, sem azzal hogy a leirasodat elolvassam.

Azzal terheltem max kapacitassal az 1 bites agyam, hogy elolvastam a kerdest es irok ra valaszt.

Mint egy volt fidelitas-narancs, aki felnott az evek soran, tudom gondolkodas nelkul (hala istennek, fidesznek) hogy Soros,Brusszel,Gyurcsany,Soros-Kemek mindenhol,tamad a nyugat.

Barmirol is szol a cikk, nekem ennyit eleg tudnom.

2023. ápr. 25. 09:34
 3/24 anonim ***** válasza:
81%

Kedves kérdező, az Origó, mint forrás ? :) Ez komoly ? :D

Akik több tucat pert veszítettek, hazudozás miatt....ejjj kérdező az Origós kérdéseddel, ez nagy áprilisi vicc kérdés akar szerintem lenni, ennek a kérdésnek ugorj megint neki, hitelesebb forrással, és akkor válaszolni fogok...

2023. ápr. 25. 09:35
 4/24 anonim ***** válasza:
90%

tehát mivel tegnap lefújták felszólítás nélkül a diákokat-tanárokat gázsprével hirtelen kihozza a sajtóperek bukásában jeleskedő okádorigó hogy az oktatást soros fizeti :D

Nem kínos a fidesznek hogy ezt is sorosnak kell fizetni mert annyit lopnak az oktatásra már nem futja?

Megy a krumpli nertárs, szépen bemásoltad helirogán propaganda minisztériumának utasításait.

Ez nem fizetett hirdetés amúgy ami GYK-n tilos? :)

2023. ápr. 25. 09:36
 5/24 anonim ***** válasza:
3%

Ne aggódj kedves kérdező, a ballibernyákok csak egy dologgal nem akarnak sohasem szembenézni, a valósággal, a tényekkel.

Szerencsére ők a társadalom zavaros agyú kisebbsége, jelzi ezt a zsinórban 4. 2/3 ad...

2026 ban jön az ötödik, és ők felőlem nyugodtan ne olvassanak el semmit, legyen szerintük minden IS rossz...

2023. ápr. 25. 09:37
 6/24 A kérdező kommentje:

3-as, nem azt kell nézni, hol jelent meg a cikk, hanem, hogy miről szól. Most akkor, ha a Naprendszerről szóló tudományos cikk jelenne meg ugyanott, akkor csak azért sem olvasod el, "Merorigó"?

Ez azért lássuk be, erősen sántít...

2023. ápr. 25. 09:38
 7/24 A kérdező kommentje:
4-es, nem fizetett hirdetés, mert valamivel alá is szokták támasztani a kérdést, hogy az tényleg úgy jelent meg, nem csak beszélünk a vakvilágba, meg kiragadunk részleteket és összeollózzuk, stb.
2023. ápr. 25. 09:40
 8/24 anonim ***** válasza:
91%
Lehet, hogy nem fizetett, de ettől még ingyenreklám ennek a médiumnak.
2023. ápr. 25. 09:41
 9/24 anonim ***** válasza:
4%

Kérdező, szerintem a ballibbantak szépen bemutatták mit képesek és mit nem képesek megtenni.

Nem képesek elolvasni egy cikket, elolvasni amit te kivettél belőle - csak mert az üti a meséiket, nem képesek szembenézni a valósággal.

Helyette képesek még akkor is hazudni amikor a szemüket böki ki az ellenkezője annak amit állítanak és képesek azt is letagadni ami ott virít az orruk előtt.

Pont emiatt szerencsére nyerni sem képesek, mert az emberek többsége még ha nem is mindig, de általában felismeri mekkora barmok vannak közöttük, milyen károsak és nem kérnek belőlük. Újra legalábbis.

2023. ápr. 25. 09:44
 10/24 A kérdező kommentje:
8-as, azért idéztem be a kérdésbe a lényeget, mert ha valaki nem akarja elolvasni a cikket, akkor is tudjon hozzászólni. De aki meg el akarja, akkor meg ne kutasson utána.
2023. ápr. 25. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!