Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Státusztörvény alkotmányellene...

Státusztörvény alkotmányellenesnek számít-e?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 25. 08:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%
10es, nem is érdekel akkor a saját kollégáid véleménye? Ti mondjátok el, a saját szavaitokkal, hogy mi a baj. Nem az ellenzék, hanem Ti pedagógusok.
2023. ápr. 25. 09:42
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
#11 Kiválogattál olyanokat akik tanárok és másképpen gondolkodnak, mint én. És? a tanárok éppen úgy nem egyformák, nem egységesek, mint más szakma képviselői sem. A mi iskolánkban is van dk-s éppen úgy, mint jobbikos vagy akinek mindegy csak kormányellenes legyen. Ettől még a többség pont nem ért egyet azokkal amiket a most tiltakozók követelnek. Ezért nem sztrájkolt a teljes tanári kar még a legelején sem, amikor még nem volt az egészre így rátelepedve az ellenzék és nem volt ennyire egyértelmű, hogy a tanárok őket nem érdeklik, csakis az hogy lehessen valami kormányellenes megmozdulást szervezni.
2023. ápr. 25. 10:05
 13/15 anonim ***** válasza:
82%
12es, én aztán biztos nem válogattam ki senkit, nem én csináltam se a riportot, se nem irtam cikket. Ne velem, hanem a saját máshogygondolkodó kollégáiddal beszélgess inkább, gondolom, időnként van szakmai értekezletetek is.
2023. ápr. 25. 10:08
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

#13 Tudom neked fura, de az iskolában nem politikai vélemény szerint szoktuk egymást kategorizálni. Leírtam neked jól érthetően, hogy a tanárok többsége pont nem ért egyet az ellenzéki követelésekkel - ezért is nincsen általános sztrájk.

A törvénynek egy tervezete van még csak tárgyalás alatt még csak nem is a parlamentben. Képzeld mi is megfogalmaztuk a véleményünket róla és ez el is jut oda ahol tárgyalnak róla. Ettől még nem fogunk kimenni Hadházy mellé ostobaságokat csinálni meg rendőrökre támadni és nem fogjuk a diákjainkat ebbe a vitába belevonni.

2023. ápr. 25. 10:36
 15/15 anonim ***** válasza:
75%

14, te pontosan ezt irtad:

Kértem már másokat is még egy sem válaszolt rá, gondolom mert nem tudott. Kérlek most téged is akkor: sorolj már fel kérlek pár olyan dolgot ami a közalkalmazotti léttel jár és kedvező a pedagógusok számára, előny, ami nincs benne a munka törvénykönyvében vagy nincs benne az új törvénytervezetben!

én erre válaszoltam a saját kollégáid szavaival. Nem nekem fura, hanem a saját kollégáidnak.

2023. ápr. 25. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!