Melyik férfi közszereplő ütött a nyílt utcán egy nőt és miért?
2023. ápr. 25. 01:30
11/15 anonim válasza:
9: Én nem mondtam, hogy ő volt. Amúgy olyan nincs, hogy " ártatlanság védelme", ártatlanság vélelme van, ami egy jogi kategória, de nem ide tartozik.
12/15 anonim válasza:
Egy 54 éves budapesti volt, de továbbra sem tudni, kicsoda.
Mondjuk itt már kicsit más a történet. Az anyja nem figyelt a gyerekre, aki a bicikliútra ment, itt azért már szóváltás és kölcsönös dulakodás van stb. Vélhetően egy turbóanyukáról van szó, aki azt hiszi, a gyereke körül forog az univerzum, és nem kell neki megtanítania, hol menjen stb.
13/15 A kérdező kommentje:
12.
Ne hazudj! A magad által adott link sem ezt mondja, te találtad ki !
2023. ápr. 26. 23:38
14/15 anonim válasza:
13: A link nyilván nem fog olyan szavakat használni, mint "turbóanyuka", de azért ez már egy elég más történet. Nem " semmiből ököllel homlokon ütötte " verzió van, hanem szóváltás és kölcsönös dulakodás volt.
15/15 A kérdező kommentje:
14
Volt nekem is hasonló eset a biciklis kigyúrt nagy darab átment a piroson a két darab 8-12 éves gyerekével miközben a zöld lámpán sétáltam át a járdán, szóltam neki, hogy piros a lámpája, le akart szállni a bicikliről verekedni, miközbe a hibás ő volt!
2023. ápr. 26. 23:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!