Van olyan baloldali politikai párt Magyarországon, amelyik elutasítja az LMBTQ-t és az egész genderpropagandával szembemegy?
Miért kéne elutasítani?
Ennyi erővel utasítsuk el a tanárokat, orvosokat, nőket, külföldieket, értelmiségieket. JAHOGY A FIDESZ ÉPP EZT CSINÁLJA.
A baloldaliság lényege, hogy nincsenek másodrendű állampolgárok.
Vagy aki csóró munkásember miért várja el, hogy más szolidáris legyen vele, ha ő másokat kirekeszt?
Nem tudom melyik undorítóbb, a szélsőjobboldali gazdag vagy a szélsőbaloldali homofób proli, de olyan sok különbség nincs köztük.
#16 Nem, nem esett le, bár ha lenne valamennyi gógyid akkor rájöhettél volna, hogy ha az ember telefonról ír, akkor egyszerű lustaság is lehet amögött, hogy nem javítja ki az olyan hibákat, mint "betudom vs. be tudom", hiszen alapvetően abból indulok ki, hogy egy értelmes ember tudja értelmezni amit írok és a tartalmára reagál, nem pedig óvodásként beleköt egy olyan helyesírási hibába, ami egy szimpla szóköz leütésének hiányából fakadhat.
De hát ez van, tudom hogy a hozzád hasonlók semmi értelmeset nem tudnak hozzáadni a diskurzushoz, ezért ilyen szánalmas trollkodásokkal próbálják elérni azt, hogy fontosnak látszódjanak.
További jó trollkodást! :)
#17 Akkor kérlek, fejtsd ki, mitől szélsőjobboldali a Mi Hazánk!
#18 Nem tudom, de azt láthatjuk, hogy támogatják a cigány- és négerbűnözést, miközben az oroszokat - az átlagembereket is, akiknek annyi a bűnük, hogy orosznak születtek - nyíltan diszkriminálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!