Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van olyan baloldali politikai...

Van olyan baloldali politikai párt Magyarországon, amelyik elutasítja az LMBTQ-t és az egész genderpropagandával szembemegy?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 24. 16:28
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
82%

Miért kéne elutasítani?

Ennyi erővel utasítsuk el a tanárokat, orvosokat, nőket, külföldieket, értelmiségieket. JAHOGY A FIDESZ ÉPP EZT CSINÁLJA.

2023. ápr. 24. 18:07
 12/31 anonim ***** válasza:
18%

A baloldaliság lényege, hogy nincsenek másodrendű állampolgárok.

Vagy aki csóró munkásember miért várja el, hogy más szolidáris legyen vele, ha ő másokat kirekeszt?

Nem tudom melyik undorítóbb, a szélsőjobboldali gazdag vagy a szélsőbaloldali homofób proli, de olyan sok különbség nincs köztük.

2023. ápr. 24. 18:16
 13/31 anonim ***** válasza:
69%
#5 Annak, hogy rossz a szövegértési képességed, és emiatt nem veszed figyelembe egy mondat értelmezése során azt, hogy az az adott közlés milyen korábbi közléssel van viszonyban.
2023. ápr. 24. 18:48
 14/31 anonim ***** válasza:
0%
#12 Amúgy ez a legértelmesebb komment itt, látszik is azon, hogy le van pontozva. :D
2023. ápr. 24. 18:49
 15/31 anonim ***** válasza:
10%
#12, #14 Mostanában éppen a baloldal pártolja leginkább a fajelméletet és a faji megkülönböztetést. Persze az ő rangsoruk más, mint Hitleré.
2023. ápr. 24. 18:59
 16/31 anonim ***** válasza:
83%
#13 Arra céloztam, hogy nem tudsz magyarul írni, de láthatóan nem esett le.
2023. ápr. 24. 18:59
 17/31 anonim ***** válasza:
0%

#16 Nem, nem esett le, bár ha lenne valamennyi gógyid akkor rájöhettél volna, hogy ha az ember telefonról ír, akkor egyszerű lustaság is lehet amögött, hogy nem javítja ki az olyan hibákat, mint "betudom vs. be tudom", hiszen alapvetően abból indulok ki, hogy egy értelmes ember tudja értelmezni amit írok és a tartalmára reagál, nem pedig óvodásként beleköt egy olyan helyesírási hibába, ami egy szimpla szóköz leütésének hiányából fakadhat.

De hát ez van, tudom hogy a hozzád hasonlók semmi értelmeset nem tudnak hozzáadni a diskurzushoz, ezért ilyen szánalmas trollkodásokkal próbálják elérni azt, hogy fontosnak látszódjanak.

További jó trollkodást! :)

2023. ápr. 24. 19:04
 18/31 anonim ***** válasza:
19%
#15 A baloldal szerint a rassz egy társadalmi konstrukció, akkor hogy támogathatná a fajelméletet?
2023. ápr. 24. 19:05
 19/31 anonim ***** válasza:
75%

#17 Akkor kérlek, fejtsd ki, mitől szélsőjobboldali a Mi Hazánk!

#18 Nem tudom, de azt láthatjuk, hogy támogatják a cigány- és négerbűnözést, miközben az oroszokat - az átlagembereket is, akiknek annyi a bűnük, hogy orosznak születtek - nyíltan diszkriminálják.

2023. ápr. 24. 19:34
 20/31 anonim ***** válasza:
0%
A fidesz már régóta nem jobboldali. Belterjes politikát visz. A jobboldaliság az nyitott a világra.
2023. ápr. 25. 10:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!