A homofóbia több szavazatot hoz a Fidesznek, mint az ellenzéknek a korrupcióellenesség?
Az az igazság, hogy el kell ismerni jól csinálják, mert a kormánypárti média annyit pörög az LMBTQ témán, hogy az emberek jelentős része tényleg elkezdte utálni a melegeket. Nagyszüleim, akik egyszerű emberek is pár éve még azt sem tudták, hogy mi az LMBTQ, de most már ők is folyton ezzel jönnek, hogy nemváltás meg megakarják rontani a gyerekeket.
A korrupció meg az ország szétlopása sokkal kevesebb emberhez jut el vagy sokan csak legyintenek rá egyet és továbbmennek. Pedig nem kérdés melyik a fajsúlyosabb kérdés az ország jövőjét illetően, de ennyit jelent a propaganda.
#16: "Én telefonálok és következő hétre van időpont, magánrendelésen."
Bakker, én HAVONTA befizetem a kis fizumból a magyar államnak kb kettő darab magánorvosi konzultáció árát, ráadásul igen ritkán vagyok beteg, azaz borzalmas sok lóvét öntök a magyar egészségügybe, erre egy kalap sz*r az egész, és te így csuklóból mondod, hogy hát menjek magánba jelenésenként 25-30e hufért.
Oké, de akkor ne vonogassák már azt a 10 százalék eüjárulékot a fizetésemből, mert ugye semmi értelme (iletve de, a képviselő urak egész zsíros fizukat szakítanak belőle).
Persze gondolom anno akkor te nagOn is helyeselted azt a háromszáz forintos vizitdíjat, ha most a magánorvosi latogatásonkénti 25-30k nem háborít fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!