Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A homofóbia több szavazatot...

A homofóbia több szavazatot hoz a Fidesznek, mint az ellenzéknek a korrupcióellenesség?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy el kell ismerni jól csinálják, mert a kormánypárti média annyit pörög az LMBTQ témán, hogy az emberek jelentős része tényleg elkezdte utálni a melegeket. Nagyszüleim, akik egyszerű emberek is pár éve még azt sem tudták, hogy mi az LMBTQ, de most már ők is folyton ezzel jönnek, hogy nemváltás meg megakarják rontani a gyerekeket.

A korrupció meg az ország szétlopása sokkal kevesebb emberhez jut el vagy sokan csak legyintenek rá egyet és továbbmennek. Pedig nem kérdés melyik a fajsúlyosabb kérdés az ország jövőjét illetően, de ennyit jelent a propaganda.

2023. ápr. 24. 12:24
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
76%
Miután sikerült ilyen mélyre lerohasztani az oktatást nem csoda, hogy ilyen dolgokat sikerül beledumálni a visszafogottabb értelmi képességű csőcselék fejébe. Igazából ha lenne kompetens ellenzék, nem lenne nehéz ezt az agymenést kihasználni, és fordítani, de úgy látszik sajnos nem megy. Nem véletlenül hagytam el én is az országot.
2023. máj. 28. 22:20
 22/22 Fingkirály ***** válasza:

#16: "Én telefonálok és következő hétre van időpont, magánrendelésen."

Bakker, én HAVONTA befizetem a kis fizumból a magyar államnak kb kettő darab magánorvosi konzultáció árát, ráadásul igen ritkán vagyok beteg, azaz borzalmas sok lóvét öntök a magyar egészségügybe, erre egy kalap sz*r az egész, és te így csuklóból mondod, hogy hát menjek magánba jelenésenként 25-30e hufért.

Oké, de akkor ne vonogassák már azt a 10 százalék eüjárulékot a fizetésemből, mert ugye semmi értelme (iletve de, a képviselő urak egész zsíros fizukat szakítanak belőle).

Persze gondolom anno akkor te nagOn is helyeselted azt a háromszáz forintos vizitdíjat, ha most a magánorvosi latogatásonkénti 25-30k nem háborít fel :)

szept. 29. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!