A balliberális pártok szavazói azt gondolják, hogy Magyarországnak fegyvereket kellene küldeni Ukrajnába?
9#
Ukrajna nem a barátunk, sohasem volt az, az előző vezetése alatt sem.
Amiket mostanában üzengetnek, az főleg megerősíti ezt.
Ráadásul egy olyan államról van szó, aminek a területeinek nagy részét szovjet diktátorok tákolták össze.Nem legitimek a határai.
Mi az, hogy miből gondolom :D
A Fidesz és a Mi Hazánk is annak hívja őket.
Jogosan.
Baloldaliak? Igen!
Liberálisok? De még mennyire! Ha nem lennének azok, akkor nem vették volna be az Összefogásba a Momentumot, akik kifejezetten liberálisok: az LMBTQ elfogadtatása a cél.
Szóval igen, ezek balliberális pártok.
Tehát ha jól értem, te a tipikus balliberális gondolkodást képviseled, miszerint helyes lenne Ukrajnába fegyvereket küldeni.
Remélem, a balliberálisok sosem kerülnek hatalomra. Ezerszer inkább a Fidesz kormány (vagy a Mi Hazánk).
Nem csak a Fidesz hívja őket annak, hanem Mi Hazánk is.
Azért, mert azok is: baloldaliak és liberális eszméket képviselnek. erről már írtam.
Ezek balliberális pártok, ez a név már rajtuk marad, és nem is tiltakoznak ezellen.
"Az Unió közösen küld, ebben a közös küldésben Magyarországon is benne van jelenleg is."
Lehet, hogy benne kellene lennie, de NINCS benne, mert a magyar kormányfő van elég bátor ahhoz, hogy kimondja az igazságot, hogy Magyarországonak ebből a háborúból ki kell maradnia.
Európában lényegében már csak a magyar kormány képviseli azt, hogy nem háborúra van szükség, hanem békére. Az, hogy Nyugat szponzorálja ezt a háborút, az az ő dolga. Egy minimális esély van a világháború kirobbanására, a Fidesz kormány pedig nyilván ezt akarja megakadályozni, hogy Magyarország teljesen kimaradjon belőle.
Olvasd el a #12-es kommentet. Ott írtam róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!