Budapesten meddig nőhet a romák száma?
Múltkor olvastam egy kutatást, hogy a rendszerváltás óta a cigányok száma megháromszorozódott és közben a város lakossága csökkent. Az is tény, hogy nem egyenletes az eloszlásuk, mert Budán alig vannak, a belvárosban sem túl sokan, de a külső pesti kerületekben egyre többen. Józsefváros híres volt régen a gettóiról, de most azt mondják egyre szorulnak kijjebb és ezen a Kőbánya, Pesterzsébet vonalán lesznek egyre többen.
Nincsenek hivatalos adatok, de becslések alapján olyan 10% lehet az arányuk, ami majdnem kétszázezer embert jelent. Ez megnőhet még sokkal többre is, úgy hogy ezzel párhuzamosan a magyarok száma drasztikusan fogy?
Én nagy szeretem a cigányokat, főleg a cigány lànyokat.
Úgyhogy szaporodjsnak csak.
Nyilvánvalóan maximum 100% lehet az arányuk, ez egyszerű matematikai határ.
A számuk viszont bármeddig nőhet.
Ahogy az egész országban, úgy Budapesten is bármeddig növekedhet az arányuk. Toroczkai László már kimondta, hogy 2033-ban fog kiegyenlítődni országosan a roma/magyar születésszám, és akkor fog átbillenni a romák javára.
Budapestnek annyi hátránya van, hogy ott arányaiban sokkal kevesebb magyar vállal gyereket mint vidéken (KSH), a romák szaporodásvágya viszont ott is olthatatlan, szóval nem lesz könnyű.
3.
Mi tőzsgyökeres szín fehér faj vagyunk a cigányok csak meg lettek tűrve mint alkalmi termény betakarítók az évszázadok során a magyarok részére!
7: minden relatív, az Ázsiából érkezett "szín fehér" fajunk is
Valószínű a többi nép, akik már itt voltak előttünk is Európában, nem tart minket annyira szín fehérnek.
8.
Ez kamu nem azsiábol szarmazok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!