Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire elképzelhetetlen ez...

Mennyire elképzelhetetlen ez a dolog manapság az átlag ellenzéki számára?

Figyelt kérdés
Ti még el tudjátok képzelni, hogy a Fidesz elveszít egy választást? Azt, hogy leváltják a kormányt, belebuknak valamibe stb. A lényeg, hogy el tudjátok azt képzelni, hogy a miniszterelnök neve nem Orbán Viktor és a kormánypárt neve nem Fidesz, és nincs 2/3?

2023. ápr. 21. 20:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
71%
De miért türelmes a magyar, miért ennyire vakon van az átlag magyar?
2023. ápr. 21. 20:52
 12/26 anonim ***** válasza:
65%

Az ellenzék nyíltan hangoztatja, hogy van ebben az országban 3 millió fidesz birka.

Ők egyszerűen elkönyveltek 3 millió embert, hogy azokkal nem lehet mit csinàlni, mind egy szerencsétlen marha, akik mindig a fideszre szavaznak.

Hát, meg is lesz mindig az a 3 millió, amíg így állnak hozzá.

Egyáltalán nem is akarnak nagyon hozzájuk szólni, max annyit, hogy krumpliért szavaztak.

A másik dolog, hogy Gyurcsány, KariGeri, MZP?

Elôször az ellenzéket kellene leváltani, de úgy, hogy írmagja se maradjon a jelenlegi bandából.

13 éve nem tudja felfogni az ellenzék azt, hogy nem a fidesz az erős, hanem az ellenzék miatt szavaznak sokan a fideszre, annyira alkalmatlanok mindenre.

És, ha ezt a Gyurcsány nevű fazont nem takarítjàk ki a parlamentből, 2026-ban is 2/3 fidesz lesz.

(az ellenzék meg megint nem érti, hogy mi történhetett, ja a 3 millió fidesz birka...)

2023. ápr. 21. 20:54
 13/26 anonim ***** válasza:
33%

Ha ez megnyugtat, nem, nem tudom elképzelni hogy a Fidesz elveszítsen egy választást. Örök időkig maradni fognak.

De szerencsére ez már aligha az én gondom, mivel végleg kiköltöztem Ausztriába már egy éve, és nagyon megtaláltam a számításaimat. 5-ször annyi fizuért dolgozok diplomás irodai állásban.

Engem már aztán nem érint mi van a szomszéd országban, csúszik a lejtőbe fele.

2023. ápr. 21. 20:57
 14/26 anonim ***** válasza:
31%

5.

Ostoba idióták ?

2023. ápr. 21. 20:59
 15/26 anonim ***** válasza:
32%

Én nem vagyok fideszes. De ez az ellenzék nem fogja leváltani a fideszt.abban reménykedünk jelenleg, hogy a fidesz megbuktatja magát. Bár ez mind ellenzékinek mind fideszesnek elképzelhetetlen, de vannak jelek.

Ha nem is a gazdaság romlása miatt, hanem pont az amit Orbán azt hiszi jó benne. A magyar kormány külpolitikája miatt. Annyira elszigetelik az országot, hogy egyszerűen nem lesz más választás mint elhagyni az EU-t mert nyűg lesz Magyarország számára nem segítség. És ahogy a brexit megtörtént onnan tudjuk nem fog belemenni a társadalmi többség mert sajnos meg kell szavaztatni velünk. Ebbe bele fog bukni Orbán. Fidesz meg fog bukni mindenki tudja. Kérdés mikor.

2023. ápr. 21. 21:08
 16/26 anonim ***** válasza:
21%

15

Az ilyen ócska hazugságok miatt gyűlnek a kétharmadok. Igazán "hálás" vagyok neked ellenzékiként, mert az ilyen vérprimó hozzászólások is ellenünk dolgoznak. Gondolkodj már.

2023. ápr. 21. 21:49
 17/26 anonim ***** válasza:
26%
Nem vagyok ellenzéki. Jobban utálom az ellenzéket mint ahogy a fideszt utálom. Orbán Viktornak neki lehet menni mert vannak víziói amiket lehet szeretni vagy utálni. Vannak dolgok lefektetve amit a kerdező kérdezett mi van akkor, ha a miniszterelnök nem Orbán Viktor. Az ellenzéknek még ötlete sincs mi legyen a miniszterelnök neve és ötlete sincs mit mikor hogyan amikor a nemlétező miniszterelnök hatalomra kerül. Ezért mondom legyen hatalmon a kétfarkú kutyapárt, mert nekik van elképzelésük a jövőről.
2023. ápr. 21. 22:02
 18/26 anonim ***** válasza:
69%
Még ha megöregszik Viktorta, a szelleme is vezetni fogja az országot.
2023. ápr. 21. 23:36
 19/26 anonim ***** válasza:
15%
Én (valódi ellenzékiként) el tudom képzelni. Több okból. Első (és legfontosabb) a dk nagyon építi a szervezetét. Ez rengeteg energia, munka, pénz, nem csinálnák, ha nem hinnének benne. Kettő, Karácsony is legyőzte Tarlóst pedig előtte hosszú évekig irányította a fidesz a várost és nagyon sok pénzt öltek Karácsony lejáratására. Három, az eu meg fogja törni orbánékat. Nem lehet örökké harcolni, mindennek vége lesz egyszer. És így szövetségesek nélkül, egyedül 26 állam ellen nagyon nehéz.
2023. ápr. 22. 00:06
 20/26 éáé ***** válasza:
87%
A Fidszet kemény dió... de megbukatható, semmi sem lehetetlen, viszont aki azt hiszi, hogy a szocdemokraták fogják begbuktani a fideszt azok vakok....
2023. ápr. 22. 01:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!