Mennyire elképzelhetetlen ez a dolog manapság az átlag ellenzéki számára?
Az ellenzék nyíltan hangoztatja, hogy van ebben az országban 3 millió fidesz birka.
Ők egyszerűen elkönyveltek 3 millió embert, hogy azokkal nem lehet mit csinàlni, mind egy szerencsétlen marha, akik mindig a fideszre szavaznak.
Hát, meg is lesz mindig az a 3 millió, amíg így állnak hozzá.
Egyáltalán nem is akarnak nagyon hozzájuk szólni, max annyit, hogy krumpliért szavaztak.
A másik dolog, hogy Gyurcsány, KariGeri, MZP?
Elôször az ellenzéket kellene leváltani, de úgy, hogy írmagja se maradjon a jelenlegi bandából.
13 éve nem tudja felfogni az ellenzék azt, hogy nem a fidesz az erős, hanem az ellenzék miatt szavaznak sokan a fideszre, annyira alkalmatlanok mindenre.
És, ha ezt a Gyurcsány nevű fazont nem takarítjàk ki a parlamentből, 2026-ban is 2/3 fidesz lesz.
(az ellenzék meg megint nem érti, hogy mi történhetett, ja a 3 millió fidesz birka...)
Ha ez megnyugtat, nem, nem tudom elképzelni hogy a Fidesz elveszítsen egy választást. Örök időkig maradni fognak.
De szerencsére ez már aligha az én gondom, mivel végleg kiköltöztem Ausztriába már egy éve, és nagyon megtaláltam a számításaimat. 5-ször annyi fizuért dolgozok diplomás irodai állásban.
Engem már aztán nem érint mi van a szomszéd országban, csúszik a lejtőbe fele.
Én nem vagyok fideszes. De ez az ellenzék nem fogja leváltani a fideszt.abban reménykedünk jelenleg, hogy a fidesz megbuktatja magát. Bár ez mind ellenzékinek mind fideszesnek elképzelhetetlen, de vannak jelek.
Ha nem is a gazdaság romlása miatt, hanem pont az amit Orbán azt hiszi jó benne. A magyar kormány külpolitikája miatt. Annyira elszigetelik az országot, hogy egyszerűen nem lesz más választás mint elhagyni az EU-t mert nyűg lesz Magyarország számára nem segítség. És ahogy a brexit megtörtént onnan tudjuk nem fog belemenni a társadalmi többség mert sajnos meg kell szavaztatni velünk. Ebbe bele fog bukni Orbán. Fidesz meg fog bukni mindenki tudja. Kérdés mikor.
15
Az ilyen ócska hazugságok miatt gyűlnek a kétharmadok. Igazán "hálás" vagyok neked ellenzékiként, mert az ilyen vérprimó hozzászólások is ellenünk dolgoznak. Gondolkodj már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!