Brüsszel belesodorna minket a háborúba?
Az európai parlament fegyvereket, harckocsikat, vadászgépeket és rakétarendszereket küldene a frontra.
Ez világháborúhoz is vezethet!
Magyarországon is vannak olyan politikusok, akik támogatják a fegyverküldést. A Gyurcsány által irányított baloldal.
De a kormány nem akarja, hogy Magyarország belesodródjon a háborúba.
Csak az azonnali tűzszünet és béketárgyalás jelenti a megoldást!
Ukrajna pénzügyi és fegyveres támogatása csak elhúzza a háborút és növeli a világháború kockázatát. Ha világháború lesz, atomháború lesz!
31
Értem, tehát nem lépünk be, mert lopunk. Azaz aki nem lép be az lop. Lássuk, kik nem lépnek még be:
Dánia
Írország
Magyarország
Lengyelország
Svédország
33
Milyen ellopott pénzről beszélsz? Melyik projekt esetében volt ez? Mert EU-s pénzt bármire nem adnak, csak kötött projektekre. Melyik projektről írtál?
33:
Az Elios lámpákról beszél, többek közt. Meg még több ezer másik ügy. Ha mindet le akarnánk írni, itt ülnénk hetekig.
35
Ott nem ellopták a pénzt, hanem a pályázatok során az Elios előnyhöz jutott a többi céghez képest.
Az Európai Bizottság sem állapította meg a vizsgálatok során, hogy lopás történt volna, vagy egyéb bűncselekmény.
36:
Igen, mi adófizetők kifizettük, így nem volt vizsgálat sem és voálá: nem volt bűncselekmény.
Csak így megfinanszíroztuk Tiborc marbellai szállodáját mi adófizetők, csak mert olyan kis cukorpofa a miniszterelnök úr veje. Nem lehet neki nemet mondani.
A tanárok persze majd 2 év múlva fognak annyi fizetést kapni, mint a mostani átlagbér 80 %-a, de az senkit se érdekel, ők nem olyan cuki pofák. Arra nincs pénze az adófizetőknek. Csak a fos sötét lámpákra. Én láttam élőben azokat a lámpákat, konkrétan nem lehetett alatta se látni, nem volt semmi fényereje. Balesetveszélyes a közlekedés este azokban az utcákban.
37
Azt írta, hogy lopott pénzt kellett visszafizetni. Kiderült, hogy lopás nem történt.
39
Az Európai Bizottságnak hiszek és nem neked. Ők azt mondták, hogy nem történt bűncselekmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!