Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet, hogy az ATV az a...

Hogy lehet, hogy az ATV az a NER kezében van, de mégis folyamatosan fidesz ellenes emberek, politikusok, véleményvezérek hangját hallhatjuk akik a fideszre nonstop szidják?

Figyelt kérdés

Ne legyen félreértés, utálom a fideszt és az ellenzéket is. A kétfarkú kutyapárt az egyetlen párt ami moshatja az agyam. De van egy beteges gusztustalan perverzióm, hogy szeretem követni mi történik a világban, közéletet, sőt aktuálpolitikát. Tudom, hogy ezen az oldalon ebben a kategóriában nyüzsögnek az ilyen bolondok mint én. Milyen híradót nézel? Elkezdtem követni az ATV híradót mert Nemes Anna nagyon jól néz ki és ez kell a reggeli készülődésemhez, hogy valami kiverje az álmot a szememből amire nincs jobb módszer a magyar politikai hírekről. Hogy van az, hogy a hitgyüli prófétájának a tévéje a szektATV ennyire fidesz ellenes embereket szólaltatnak meg? Miért engedi ezt Orbán? Nem lehet mondani burkolt fideszes propaganda mint mondjuk ahogy az új indexnél menő mondani.

Azt olvastam a fidesz kitart ilyeneket, hogy ellenőrzött keretek között tartsa a támadóikat. Ez mennyire reális, hogy az ATV ilyen? Mert én igazat megvallva ahogy nézem és hallgatom nem tudom elképzelni egy fidesz barát szerkesztő ilyen csatornát tartana a kezében.

Ott van például az ATV radiója a spirit FM aminek a jelszava: spirit FM a nagyváros hangja. És ezt betolják minden blokk előtt, nem valami fidesz közeli mondás akik gyűlölik mindent ami város. Arról nem is beszélve, Ott van Vona, Shiffer, Konok, Puzsér, Tasnádi, Horváth Oszkár,ezek a fejek az egyik legnagyobb ellenségei a fidesznek mert sokkal veszélyesebbek Orbánra verbálisan mint az ellenzéki politikusok. Ezek az emberek nem csak be vannak hívva mint Karácsony aki be is költözhetne az egyenes beszéd stúdiójába annyit van ott, meg Dobrev Klára, és jól kifaggatják őket, hanem ezeknek saját műsoruk van.

Szóval az ATV az csak egy furcsa anomália a magyar médiában? Vagy egy ravasz fideszes trükk? Mik a tényeid és a konteóid?

2023. ápr. 20. 19:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Ez neked a normális média?

[link]

2023. ápr. 21. 21:04
 22/28 anonim ***** válasza:
83%

Inkább “nemzetivagyont ellopjuk rendszere” lesz az.

A dolog nyitja az, hogy az ATV vezérigazgatója Németh Sándor fia, Németh S. Szilárd (nem keverendő a rezsiszilárddal) aki meglepő módon nem az apja meghosszabbított keze, hanem egy önálló személyiség, aki több interjúban megvallotta, hogy a tv egyik fő funkciójának tartja a hatalom ellenőrzését, a kritikai élt. Vagyis egy normális pali, akit az apja se nem tud, se nem akar rángatni, legfeljebb néha sikerül 1-1 orbánpromózó műsort kicsikarnia választások elott.

A megoldás nyitja tehát az, hogy az ATV - a Fidesz minden lekenyerezési próbálkozása ellenére - (ma még?) nem NER-média, ennek személyi garanciája pedig szerintem a kis Németh.

2023. ápr. 21. 21:16
 23/28 anonim ***** válasza:
74%

21:

A Kàrász valóban szégyene volt a csatornának, mentségére szóljon az ATV-nek hogy az eset után elzavarták.

2023. ápr. 21. 21:18
 24/28 A kérdező kommentje:

#21 ez normális média kérdés után ezt a sztorit linkeled be? Akkor ez nem csak a normális média, hanem ez a követendő média! Az, hogy kikérdeznek egy ellenzéki politikust egy kormánypárti újságíró és vitát látunk egy hírpolitikai műsorban teljesen normális. Ezt kéne átvennie mondjuk a hír tv-nek ahol egy ellenzéki újságíró faggat egy kormánypárti politikust. Hol vagyunk ettől?

Ami abnormális az amit Baranyi Krisztina művelt. Nyugodtan beállhat a fideszbe evvel a mentalitással. Nem ugyanaz, amikor nem válaszolok fakenews médiának mint nem válaszolok propagandistáknak? Nem hiszem el, hogy ezt nem látjátok

2023. ápr. 21. 21:33
 25/28 A kérdező kommentje:
És most bele is néztem az első pár percbe a linkelt videóba újra. Jeszenszky Zsolt sokkal korrektebb elven működik mint Baranyi Krisztina mert Jeszenszky legalább meghív ellenzékieket annak ellenére, hogy hazudozik de Baranyi Krisztina azt kifogásolja, hogy beléphetnek az ATV küszöbén azok akik vele nem értenek egyet. Egy kibaxott politikus
2023. ápr. 21. 21:43
 26/28 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező, itt nem a nem vele egyetértéssel volt Baranyinak problémája, hanem azzal, hogy a Jeszenszky Zsoltot is foglalkoztató média egy kecsével hozták szexuális kontextusba Baranyit és ennek semmilyen következménye sem lett.

Én is kiakadtam volna, pedig én még csak politikus sem vagyok.

2023. ápr. 22. 07:48
 27/28 anonim ***** válasza:
74%

Orbán után azért ehhez is pofa kell, hogy valaki kioktasson egy politikust, hogy kivel áll szóba és kivel nem.

13 éve nem adott normális interjút az ország miniszterelnöke.

2023. ápr. 22. 07:52
 28/28 anonim ***** válasza:
Párszáz éve nemhogy szóba nem állt volna a prostisrácokkal magára valamit adó ember, hanem a szerkesztőség fele már meghalt volna párbajban, vagy még valószínűbb, hogy megvetett páriaként élne, miután nem álltak ki párbajozni. Mert pl. a Baranyi által kifogásolt dolog nem egyet nem értés, hanem szándékos, nyílt, a női és emberi méltóságot célba vevő inzultus. Ne keverjük már a kettőt.
2023. ápr. 22. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!